Newswire.ca: Na společnost Yourway Cannabis Brands byla podána žaloba

Newswire.ca: Na společnost Yourway Cannabis Brands byla podána žaloba

VANCOUVER, BC , 6. října 2023 /CNW/ – YourWay Cannabis Brands Inc. (CSE: YOUR) (OTC: YOURF) (FSE: HOB) (dále jen „společnost “ nebo „ YourWay “), House of Brands zaměřený na spotřebitele a značky, které se zavázaly předefinovat způsob interakce spotřebitelů a značek konopí, oznamuje přijetí žaloby na společnost.

Trulieve Cannabis Corp., Harvest Health & Recreation, Inc., a Randy Taylor Consulting, LLC (souhrnně „žalobci“ ) podaly ověřenou stížnost u vrchního soudu v Arizoně, okres Maricopa, mimo jiné proti společnosti Labtronix, Inc., d/b/a Venom Extracts a YourWay Cottonwood, LLC (souhrnně „ Žalovaní “). Žalující tvrdí, že Žalovaní, jejich spřízněné subjekty a zaměstnanci se podíleli na nezákonných úplatcích na úkor Žalujících. 

I když Společnost dosud nepodala odpověď na stížnost, současný manažerský tým Společnosti pracuje na prošetření nároků, protože k údajnému pochybení došlo před nástupem současného manažerského týmu. YourWay v současné době neprovádí žádné platby typu uváděného ve stížnosti. Jakmile představenstvo společnosti schválí navrhovaný postup, společnost poskytne zúčastněným stranám další aktuální informace.

O značkách konopí YourWay

YourWay je veřejně obchodovaná, vícestátní a na spotřebitele zaměřená House of Brands, která se zavázala předefinovat způsob, jakým spotřebitelé a značky konopí interagují s prodejem a operacemi v Arizoně . Budováním vlastních značek, partnerstvím s ostatními a podporou strategie kontroly značky maloobchodních partnerů se zaměřují na rozšiřování svého dosahu; přetvoření konopného průmyslu a v konečném důsledku předefinování interakce spotřebitelů a značek konopí.

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa