Seenews.com: Albánský konopný sektor zkoumá po legalizaci konopí jeho potenciál

Seenews.com: Albánský konopný sektor zkoumá po legalizaci konopí jeho potenciál

11. října (SeeNews) – Albánská asociace konopného průmyslu ve středu oznámila, že po legalizaci konopí pro léčebné a průmyslové použití v červenci zahájila průzkum trhu, aby zhodnotila potenciál tohoto sektoru v zemi.

Výsledky průzkumu budou hrát klíčovou roli při identifikaci oblastí, které budou vyžadovat podporu a vedení. Tyto aspekty zahrnují otázky související s pěstitelskými oblastmi, velkoobchodními záměry a porozuměním zákonu, uvedla asociace v e-mailové tiskové zprávě.

Průmyslové konopí zahrnuje kultivary cannabis sativa pěstované především pro průmyslové nebo léčebné účely. Konopí může být použito v různých průmyslových odvětvích, včetně textilní výroby, kosmetiky, potravin a jako lék pro své terapeutické vlastnosti.

Albánský parlament v červenci schválil zákon upravující pěstování, produkci a distribuci konopí a jeho vedlejších produktů pro lékařské a průmyslové účely. Zákon zavádí licence na pěstování, zpracování a obchodování s konopím pro společnosti se zkušenostmi v oboru mimo Albánii.

Autor: Genta Hodo

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa