Nhregister.com: Rekreační cannabis produkty dosáhly v Connecticutu díky nízké ceně vrcholu prodejnosti

Nhregister.com: Rekreační cannabis produkty dosáhly v Connecticutu díky nízké ceně vrcholu prodejnosti

Connecticut minulý měsíc zažil nejsilnější měsíc maloobchodního prodeje konopí od legalizace prodeje na začátku letošního roku, podle státního ministerstva ochrany spotřebitele. Tyto prodeje se uskutečnily ve stejném měsíci, ve kterém byla průměrná cena produktu v Connecticutu nejnižší od zahájení legalizovaného rekreačního prodeje. 

Prodej konopí pro rekreační účely přesáhl 14,3 milionu dolarů, což je o něco více než o měsíc dříve. Prodej léčebného konopí v Connecticutu dosáhl téměř 11 milionů dolarů, což je mírný pokles oproti předchozímu měsíci.

Celkově bylo v září v celém státě uskutečněno více než 25 milionů dolarů v prodeji konopí.

To se shoduje s celkově vyšším počtem prodaných konopných produktů. Podle údajů státu se minulý měsíc uskutečnilo více než 375 000 rekreačních prodejů a asi 284 000 prodejů léčiv .

Ceny mezi srpnem a zářím u obou kategorií mírně klesly, v průměru asi o dolar. Od ledna ceny za užívání pro dospělé nejvíce klesly z průměrných 45 USD na průměrně 38 USD.

Průměrná cena konopných produktů pro maloobchodní použití byla v září 38,37 USD, což je pokles z 39,49 USD o měsíc dříve. Cena za produkt byla nejvyšší v lednu na 44,61 USD a od té doby klesala téměř každý měsíc.

Květ konopí tvoří o něco více než polovinu všech produktů prodávaných ve státě s 53 procenty, následují vape cartridge s více než čtvrtinou prodaných produktů. Vyluhované potraviny tvořily minulý měsíc asi 10 procent tržeb.

Autor: Vincent Gabrielle

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa