Businessofcannabis.com: Script Assist v UK pokračuje s rozšířenou funkčností platformy v revoluci předepisování léčebného konopí

Businessofcannabis.com: Script Assist v UK pokračuje s rozšířenou funkčností platformy v revoluci předepisování léčebného konopí

V reakci na obrovskou poptávku od svého spuštění v dubnu 2023 představil Script Assist řadu vylepšení své britské platformy na předpis lékařského konopí .

Kromě toho, že umožňuje soukromým lékařům bez námahy předepisovat léčebné konopí, je tato platforma nyní rychle integrována do léčebných konopných klinik po celém Spojeném království včetně Skotska a Severního Irska a nabízí řešení k překonání překážek bránících expanzi trhu.

Navzdory legalizaci léčebného konopí ve Spojeném království v roce 2018 je na lékařské konopí předepsáno pouze 0,02 % všech dospělých, což je hodně daleko od odhadované 2% tržní vyspělosti v zemích jako Izrael a Austrálie.

Řešení výzev trhu pomocí nejmodernějších technologií

Aby britský trh s léčebným konopím dosáhl klíčového 2% ukazatele, musí se vypořádat s významnými problémy dodavatelského řetězce, snížit klinická rizika, zmírnit administrativní zátěž, urychlit nástup pacientů a zlepšit celkovou zkušenost pacientů.

Všechna vysoce komplexní průmyslová odvětví vyžadují správnou technologii a infrastrukturu, aby mohla vzkvétat, a britský trh s léčebným konopím není jiný. Není žádným tajemstvím, že léčebné konopné kliniky se často potýkají se zvládáním rostoucího počtu pacientů, a proto selhávají v konzistentním poskytování prvotřídních služeb svým pacientům.

Nově vylepšená platforma pro předepisování léčebného konopí Script Assist byla pečlivě vyvinuta, aby překonala tyto výzvy pro předepisování léčebného konopí ve Spojeném království.

Hlavním posláním Script Assist je vyřešit všechny bolestivá místa pro všechny kliniky, lékaře a pacienty, a tím podpořit rozkvět britského trhu s léčebným konopím a jeho plný potenciál. Tato platforma, která kombinuje webový portál pro lékaře a personál klinik s integrovanou aplikací pro pacienty, nyní poskytuje bezproblémové digitální end-to-end zkušenosti pro pacienty, předepisující lékaře a kliniky s léčebným konopím a může se pochlubit řadou inovativních funkcí:

Klíčové vlastnosti:

  • Živý inventář: Všechny produkty léčebného konopí dostupné ve formuláři Script Assist zobrazují aktuální inventář v době předepisování a produkty jsou při předepisování neměnně přiděleny pacientům. To znamená, že pacienti nejsou zklamaní, když jejich předepsaný produkt není k dispozici, a výrazně zkracuje dobu spojenou s nutností aktualizovat recepty na léčebné konopí.
  • Rezervace a telehealth: Pacienti nyní mohou řídit celou svou cestu prostřednictvím aplikace Pacient, včetně správy svých rezervací a video konzultací prostřednictvím aplikace Pacient. Žádný jiný software pro správu praxe dostupný ve Spojeném království neposkytuje lékařům a pacientům možnost zavádět rezervace a telehealth pacientům prostřednictvím aplikace pro pacienty, která je schopna poskytnout pacientům zcela bezproblémový digitální zážitek od začátku do konce.
  • Tisknutelné FP10: Digitální recepty lze rychle dokončit spolu s možností tisku přímo na bločky FP10, čímž se odstraní lidská chyba z toho, co je často z velké části manuální, a omezí se náklady a čas spojené s nutností znovu vydávat recepty na léčebné konopí.
  • Sledování plateb a předepisování prostřednictvím aplikace pro pacienty: Pacienti mohou platit za svůj předpis léčebného konopí prostřednictvím aplikace pro pacienty a mají plný přehled o stavu svého předpisu, od kontroly MDT až po úspěšné dokončení výdeje. To zcela mění zkušenosti pacientů s léčebným konopím ve Spojeném království a výrazně snižuje počet telefonátů, které lékaři a zaměstnanci klinik léčebného konopí denně přijímají.
  • Další uživatelský přístup: Script Assist umožňuje postupům přidávat uživatele, jako jsou lékařské sekretářky, administrátoři klinik a další zdravotničtí pracovníci zapojení do péče o pacienty. To umožňuje snadnější opětovné předepisování a podporuje větší spolupráci během procesu předepisování léčebného konopí.
  • Opětovné předepisování jedním kliknutím: Pacienti mohou prostřednictvím aplikace požádat o opakování předpisu léčebného konopí a lékaři nebo zaměstnanci kliniky to mohou jednoduše přijmout jediným kliknutím, což umožňuje efektivní provoz kliniky a výrazně lepší zkušenost pacienta! Měsíční opakované předepisování je něco, co lze nyní provést rychle a efektivně.
  • Plně přizpůsobitelný: Script Assist lze plně přizpůsobit požadavkům každého soukromého lékaře nebo léčebné konopné kliniky a může buď nahradit stávající softwarové balíčky, nebo s nimi spolupracovat. Kromě toho je technologie Script Assist k dispozici na plně bílé bázi, pokud by si klinika léčebného konopí přála mít zcela samostatně značkovou webovou platformu a aplikaci pro pacienty.
  • Rozsáhlé rámce PROMS (Pacient-Reported Outcome Measures): Pro jednotlivé specializace jsou nyní k dispozici přizpůsobené PROMS, které lékařům umožňují shromažďovat relevantnější a přesnější data. To zvyšuje účinnost léčby a snižuje klinické riziko. Shromážděná pozorovací data mohou být také užitečným nástrojem, když lékaři zvažují rozhodnutí o opětovném předepisování.
  • Kontrola MDT: Lékaři a léčebné konopné kliniky mají možnost zasílat případy do MDT hostovaných na naší platformě v souladu s pokyny General Medical Council, aby buď navrhli, nebo přezkoumali navrhovaný léčebný plán.
  • Automatizovaná shoda: Script Assist neustále kontroluje veškerou dokumentaci shody, upozorňuje uživatele na všechny nesplněné požadavky a automaticky upravuje nastavení oprávnění, pokud klíčová dokumentace vyprší. To zvyšuje účinnost a snižuje klinické riziko spojené s předepisováním léčebného konopí.
  • Operace na více pracovištích: Lékaři vyškolení v aplikaci Script Assist mohou nyní plynule operovat na různých pracovištích CQC, klinikách a nemocnicích. To snižuje překážky pro lékaře s podporou Script Assist, kteří pracují na více partnerských webech.
  • Rozšířená výzkumná banka: Naše výzkumná banka, která obsahuje stovky výzkumů, umožňuje lékařům a zaměstnancům léčebných konopných klinik rozvinout široké porozumění výzkumné základně týkající se konkrétních podmínek.
  • Digitální lékařské záznamy: Script Assist již brzy nabídne všem soukromým lékařům a léčebným konopným klinikám přístup k digitálním lékařským záznamům jedním kliknutím prostřednictvím naší digitální integrace NHS, pokud pacient dá souhlas.

Klíčové benefity: 

  • Větší zaměření na pacienta: Lékaři a kliniky se mohou soustředit na své pacienty, místo aby trávili obrovské množství pracovních hodin hašením dodavatelského řetězce a provozními problémy.
  • Kroková změna v úrovních efektivity: Lékaři a kliniky potřebují věnovat méně hodin řízení operací kliniky, což umožňuje škálovat postupy na mnohem vyšší úrovně efektivity.
  • Revoluční zkušenost pacientů: Pacienti dostávají prvotřídní úroveň služeb od svých lékařů a léčebných konopných klinik, což odráží úroveň služeb poskytovaných ve většině ostatních odvětví v roce 2023.
  • Snížené klinické riziko: Správa platformy odráží pokyny Všeobecné lékařské rady, poskytuje zmírnění rizik pro lékaře a personál klinik léčebného konopí a řídí vhodnost každého předpisu lékařského konopí ve Spojeném království.

Rezervujte si předvedení platformy ještě dnes!

Pro soukromé předepisující lékaře a britské kliniky léčebného konopí, kteří chtějí prozkoumat průkopnické možnosti Script Assist a jeho transformační dopad na předepisování lékařského konopí ve Spojeném království, mohou naplánovat ukázku platformy. Chcete-li si zarezervovat svou ukázku a dozvědět se více, kontaktujte nás na  adrese sales@scriptassist.co.uk .

O Script Assist:

Script Assist je britská online platforma pro předepisování léčebného konopí, která umožňuje předepisování léčebného konopí z jakéhokoli soukromého prostředí. Jejich technologie poskytuje lékařům, léčebným konopným klinikám a pacientům nástroje, které potřebují ke správě receptů na léčebné konopí z jakéhokoli soukromého prostředí, a nabízí efektivní a dostupnou cestu k účinné léčbě.

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa