Fbcnews.com.fj: Fidži – Kontrolovaný přístup k léčebné marihuaně

Fbcnews.com.fj: Fidži – Kontrolovaný přístup k léčebné marihuaně

Ministerstvo zdravotnictví na Fidži podporuje zřízení „průmyslu pro lékařskou marihuanu“. Dle ministerstva se jedná o velmi kontrolovaný přístup.

Stálý tajemník, doktor James Fong, říká, že chtějí přehodnotit léčebné konopí, aby využili jeho pozitivní účinky a ne ho jen představili.

Doktor Fong zdůraznil, že nemluví o legalizaci marihuany.

Opakuje, že to bude omezeno pouze na vývoz a nebude to mít vliv na domácí zákaz nebo zákonnost pěstování, distribuce nebo zneužívání konopí na Fidži.

„Hovoříme pouze o dovozu surovin a výrobě konopných produktů, které lze použít v rámci konzultace mezi pacientem a lékařem tak, aby je lékař mohl předepsat pro konkrétní účel.“

Doktor Fong věří, že existuje dostatek prostoru, aby vědecká komunita prozkoumala léčebné konopí pro jeho terapeutické vlastnosti a aby se podívala na jeho dopad na péči o pacienty.

Pracovní skupina pro léčebné konopí uskuteční blízké budoucnosti konzultace v Severní divizi.

Pracovní skupina se skládá z ministerstva zdravotnictví a lékařských služeb, ministerstva vnitra a přistěhovalectví, policejních sil Fidži, ministerstva pro záležitosti iTaukei, kultury, dědictví a umění, biologickou bezpečnost Fidži a investiční Fidži.

Autor: Kreetika Kumar

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa