Newsweed.fr: Holigram a Paradise Seeds spolupracují, experimentují v Nizozemsku s legálním konopím

Newsweed.fr: Holigram a Paradise Seeds spolupracují, experimentují v Nizozemsku s legálním konopím

Dvě nizozemské společnosti, jejichž kořeny v Cannabis průmyslu sahají až do počátku 90. let , oznámily své partnerství v Dutch Coffeeshop Experiment , experimentu s legálním konopím v Nizozemsku.

Semenná banka Paradise Seeds se tak stává oficiálním genetickým partnerem Holigramu,  jednoho z deseti schválených producentů vybraných nizozemskou vládou pro zásobování coffeeshopů legálním konopím v rámci národního experimentu, který proběhne v roce 2024.

Paradise Seeds dodá Holigramu vlastní genetiku, jako je Dutch Dragon, Jacky White a Wappa , stejně jako novější odrůdy. Holigram, jediný pěstitel s licencí k použití genetiky Paradise Seeds v tomto „experimentu“, se zaměřuje na velkoplošné pěstování vysoce kvalitního organického konopí v nejmodernějším výrobním zařízení o rozloze 8 000 m².

Wappa – Cannabis Strain

„Partnerství spojuje nizozemské průkopníky konopí“

V tomto partnerství dochází ke spojení dvou subjektů působících v nizozemském konopném průmyslu od počátku 90. let 20. století, které přispěly k rozvoji odvětví v oblasti genetiky a živin.

Patrick Stevens, obchodní ředitel společnosti Holigram, popisuje toto oznámení jako spojení dvou klíčových hráčů v historii nizozemského konopného průmyslu: Luca Krola, majitele genetické banky semen Paradise Seeds, a Jetze de Raada, zakladatele hnojiv Biobizz, a nyní šéf nizozemského LP Holigram.

„Jetze a Luc vedli tři desetiletí nizozemské společnosti, které vedly k obrovským změnám v konopném průmyslu. Je tedy fantastické a zcela příhodné, že se jejich cesty konečně protnou a sjednotí v této holandské právní zkušenosti. »

Luc Krol je zakladatelem Paradise Seeds, banky genetických semen konopí vlastněné šlechtiteli, která příští rok oslaví 30. výročí svého založení. Vytvořil také nadaci Medical Cannabis Bike Tour Foundation , která v současné době financuje klinickou studii o použití léčebného konopí při léčbě rakoviny ve Španělsku.

Jack White – Cannabis Strain

Jetze de Raad založil společnost Biobizz na výrobu organických hnojiv v roce 1992. V roce 2015 založil Laboraad, výzkumnou a poradenskou laboratoř, která se snaží inovovat udržitelnost v sektoru zahradnictví a zemědělství. Dlouholetý zastánce legálního dodavatelského řetězce konopí v Nizozemsku vytvořil Holigram, který v roce 2021 získal nizozemskou licenci na experimentování v coffeeshopu.

Podnikatelská historie Jetze stojí za zaměřením Holigramu na udržitelnost. Konopí bude 100% organické a pěstitelské místo bylo postaveno tak, aby tento přístup posílilo. Budova neobsahuje (zemní) plyn, využívá energeticky úsporné solární panely a LED diody a má systém recyklace vody.

Osvědčená genetika

Patrick Stevens vysvětluje, že výhoda použití genetiky Paradise Seeds spočívá ve spolehlivosti mnoha let stabilizovaných odrůd konopí, což zaručuje konzistenci produktu při pěstování a zkušenost konečného spotřebitele.

Přestože Paradise poskytuje i novější odrůdy odrážející „kalifornský“ trend, přítomnost „klasické“ genetiky jako Wappa, Dutch Dragon a Original White Widow v křížení s americkými odrůdami Gelato a Cookies poskytuje dodatečnou stabilitu. „To nejlepší z obou světů,“ říká Patrick.

Luc Krol říká: „Paradise Seeds se zrodila z amsterdamské coffeeshopové scény v 90. letech. Bylo to tam, kde jsem si vyměnil semínka s cestovateli z Asie a Ameriky, abych vybudoval svou sbírku a vyvinul první genetické odrůdy z Paradise Seeds. »

„V těchto kavárnách se také testoval finální produkt a zpětná vazba mě přesvědčila, abych se výběru věnoval na plný úvazek. Takže jsem rád, že odrůdy Paradise Seeds jsou zpět v kavárnách. Je také výsadou pracovat s Holigramem. Je zřejmé, že Jetze a já pracujeme mnoho let a vidíme, jak se průmysl dramaticky mění. Být součástí této právní iniciativy v naší zemi, Nizozemsku, je velmi vzrušující.“

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa