Businessofcannabis.com: Malta vydává první dvě licence na produkci a prodej Cannabis

Businessofcannabis.com: Malta vydává první dvě licence na produkci a prodej Cannabis

Letos v srpnu Business of Cannabis informovalo, že šéf maltského regulačního orgánu pro konopí Leonid McKay udělil „v principu“ prvním dvěma konopným asociacím v zemi licence.

O dva měsíce později a tyto provozní licence byly nyní oficiálně uděleny v plném rozsahu, dva roky poté, co Malta poprvé povolila konzumaci a pěstování konopí pro dospělé.

Společnost KDD a Ta‘ Zelli nyní budou moci přistoupit k distribuci konopí svým členům, pokud jejich produkty schválí Úřad pro odpovědné užívání konopí (ARUC).

V rozhovoru pro místní zpravodajskou publikaci Lovin‘ Malta tento týden Kenneth Ellul z KDD Society vysvětlil, že jeho organizace je „momentálně v procesu pěstování“ a začala sázet svou první plodinu.

„Naším cílem je mít distribuční místo plně funkční do prvního čtvrtletí příštího roku. Mezitím jsme v kontaktu s potenciálními členy, kteří by měli zájem připojit se k našemu sdružení, až bude zahájena distribuce.“

Zatímco více než dvě desítky dalších konopných asociací dosud požádaly o licence, u dalších čtyř bylo potvrzeno, že jim byly v zásadě uděleny licence a nyní jsou v závěrečné fázi získávání plnohodnotných licencí.

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa