Cestování Thajsko: Jak si vybrat tu správnou Cannabis odrůdu

Cestování Thajsko: Jak si vybrat tu správnou Cannabis odrůdu

Výběr ideální Cannabis odrůdy pro vás může být někdy ohromující, zejména proto, že v Thajsku je k dispozici široká škála možností. Aby bylo možné učinit volby, které lépe vyhovují vašim potřebám, ať už jde o rekreační požitek nebo zdravotní výhody, je důležité porozumět kritickým rozdílům mezi kmeny a účinky, které produkují. Níže uvádíme kroky, které vám pomohou vybrat pro vás ten nejlepší „Strain“.

Jak už asi víte, ne všechny kmeny marihuany jsou stejné. Různé druhy konopí nabízejí různé účinky. Kmeny konopí jsou v Thajsku obvykle klasifikovány do tří typů: sativa, indica a hybridy.

Neexistuje žádná záruka, že kmen vyvolá nějaké konkrétní účinky. Sativy však bývají spojovány s energizujícími a povznášejícími pocity, zatímco indika je známější pro navození pocitů relaxace. Na druhou stranu hybridní kmeny poskytují kombinaci účinků sativy a indicy. Tyto kmeny jsou typicky klasifikovány jako sativa-dominantní, indica-dominantní nebo vyvážené.

Pokud jde o výběr mezi těmito typy, neexistuje žádné správné nebo špatné. Vaše volba závisí na různých faktorech. Pokud jste měli intenzivní den a chcete si odpočinout, například kmen Indica může stačit. Díky svým hlubokým relaxačním účinkům, které vás uspí, se kmeny indica často doporučují lidem s nespavostí.

Ale pokud sáhnete po konopí pro ranní nastartování, energizující sativa by byla vhodná. Je také známo, že kmeny Sativa vám pomohou soustředit se a dokonce zvýšit kreativitu. V důsledku toho mohou kmeny sativa poskytnout úlevu od příznaků úzkosti a deprese.

Co když plánujete mít sesh s přáteli během poledne? Možná budete chtít jít po vyváženém hybridu.

Zvažte sílu odrůdy

Další věc, na kterou si musíte dát při výběru kmene pozor, je jeho potence. Účinnost je často určena koncentrací kanabinoidů. Dva z nejběžnějších jsou THC (tetrahydrokanabinol) a CBD (kanabidiol). Typicky kmeny s vyšším procentem THC mohou produkovat silnější účinky. Ty s méně THC mohou mít jemnější účinky.

Při výběru kmene konopí je proto dobré si položit otázku, zda chcete intenzivní „High“ nebo méně intenzivní zážitek.

Slavné Thajské „Thai Sticks“

Přemýšlejte o vůni a chuti, která vás nejvíce baví

Když si v Thajsku vybíráte kmen konopí, zvažte, zda se obrátit na své smysly – konkrétně na chuť a čich. Vůně a chuť kmene, produkovaného chemickými sloučeninami nazývanými terpeny, mohou být stejně jedinečné jako jeho účinky. Mohou se pohybovat od jemných po intenzivní, takže musíte zvážit své osobní preference.

Pokud s konopím začínáte , možná by bylo moudré začít s jemnějšími chutěmi a vůněmi a pak postupně přejít k těm silnějším. Vaše kulinářské preference mohou také ovlivnit výběr kmene. Pokud máte rádi sladké lahůdky, ovocný kmen by mohl být ve vaší volbou. Na druhé straně ti, kteří preferují koření, mohou tíhnout k hašišovým odrůdám. Nalaďte se na své chutě; díky tomu může být celý váš zážitek z konopí personalizovanější a příjemnější.

Některé výdejny konopí v Thajsku vám mohou umožnit přičichnout si aroma květu, zatímco jiné ne. Ať tak či onak, často najdete aroma profil uvedený na etiketě produktu. Alternativně vám tyto informace obvykle poskytnou pracovníci lékárny.

Pamatujte, že cena neurčuje kvalitu

Mohli bychom být v pokušení koupit ten dražší v domnění, že je to nejlepší, ale není tomu tak vždy. Někdy se kmeny prodávají, ne proto, že by byly nestandardní, ale možná kvůli speciální nabídce nebo proto, že nebyli pro své specifické vlastnosti dlouho na trhu. Tyto prodeje mohou dokonce otevřít dveře k vyzkoušení nových druhů, aniž by promáčkly vaši peněženku. Navíc dražší plevel automaticky neznamená, že je nejvyšší.

Konopí v Thajsku je dostupné za různé ceny, od cenově dostupných až po prémiové. Pokud máte konkrétní rozpočet, může vám to pomoci zúžit výběr, ale neměl by být tím hlavním faktorem. Je důležitější podívat se na faktory, jako je aroma, příchutě a efekt, o který usilujete. Nejlepší kmen pro vás je ten, který odpovídá vašim potřebám a preferencím, ne nutně ten nejnákladnější.

Experimentujte s různými kmeny

Po výběru kmene je dobré si poznamenat jeho vlastnosti, jako je jeho typ, aroma, chutě, účinky a název. Když budete mít tyto poznámky po ruce (možná v telefonu), můžete tuto odrůdu později znovu někde nalézt či prozkoumat podobné.

Pamatujte však, že část radosti z užívání konopí spočívá v objevování nových kmenů. Postupem času, jak zkoušíte více odrůd, se vaše preference mohou vyvíjet. Ale pokud nejste otevření novým zkušenostem, můžete přijít o nalezení potenciálního favorita.

To, co je považováno za „dobrou trávu“, je samozřejmě subjektivní záležitost a silně závisí na osobních preferencích. Nicméně vědět, jak vybrat ty správné odrůdy, vás jistě může nasměrovat k objevování vaší oblíbené cestě za prožitky.

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa