Internationalcbc.com: Každoroční mezinárodní obchodní konference o konopí v Berlíně bude vůbec největší

Internationalcbc.com: Každoroční mezinárodní obchodní konference o konopí v Berlíně bude vůbec největší

International Cannabis Business Conference opět přináší svou charakteristickou směs průmyslu, politiky a zábavy do ikonického berlínského hotelu Estrel. Dvoudenní B2B konference, která je největší svého druhu v Evropě, se bude konat 16. a 17. dubna 2024.

Očekává se, že v roce 2024 se výroční konference zúčastní více než 5 000 globálních podnikatelů, investorů, politiků, regulačních orgánů a poskytovatelů průmyslových služeb z více než 80 různých zemí. Kromě dvoudenní studijní části akce, kterou sponzoruje The Talman Skupina , proběhne nechvalně známá after-party. After-party International Cannabis Business Conference je sponzorována společností Advanced Nutrients a bude to jistě úžasný čas.

Německo je v současné době v čele úsilí o modernizaci evropské zastaralé politiky týkající se konopí. Není žádným tajemstvím, že zákonodárci v Německu právě nyní procházejí procesem legalizace a zároveň se ujali vedení v diskusích o politice týkající se konopí s Evropskou unií.

Německo je metaforickou trhlinou v prohibiční hrázi, a když se protrhne, otevře stavidla modernizace politiky. To vše dělá z Berlína perfektní kulisu a místo, kde se bude konat v polovině dubna 2024 na Mezinárodní obchodní konferenci o konopí.

Pokud máte produkt nebo službu konopného průmyslu, které chcete dostat před skutečně mezinárodní konopné publikum, a to v lepší čas než kdy předtím, zvažte možnost vystavovat a/nebo sponzorovat Mezinárodní obchodní konferenci o konopí 2024 v Berlíně.

Zpoplatnění včasných vstupenek platí do 6. prosince. Získejte vstupenky ještě dnes, než se akce vyprodá. Níže je video s dalšími informacemi o nadcházející konferenci:

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa