Cannabisbusinessexecutive.com: Colorado dosáhlo sedmiletého minima v prodeji marihuany

Cannabisbusinessexecutive.com: Colorado dosáhlo sedmiletého minima v prodeji marihuany

Prodej marihuany v září byl nejnižší od roku 2016.

Prodej marihuany v Coloradu se v září 2023 snížil na měsíční i roční bázi, podle státního  ministerstva příjmů a dosáhl nejnižších celkových příjmů za daný měsíc od roku 2016.

Výdejny dosáhly v září necelých 128 milionů dolarů, ukazují data DOR, s přibližně 113,1 miliony dolarů v rekreačních tržbách a mírně přes 14,8 milionů dolarů v tržbách za medicínu. To je druhý nejnižší měsíční celkový prodej lékařské marihuany zaznamenaný od roku 2014, kdy DOR začal sledovat čísla prodeje výdejen.

Údaje o prodeji za září jsou o 13 procent nižší než 146,9 milionu dolarů vydělaných v září 2022 a téměř o 30 procent méně než ve stejném měsíci roku 2021. Meziměsíčně je však pokles mírný a historické údaje o DOR ukazují, že ambulance obvykle zaznamenávají pokles příjmů od srpna do září.

Colorado Hit Major Marihuana Milestone v říjnu: tržby 15 miliard dolarů

Colorado oficiálně dosáhlo významného milníku marihuany v srpnu, kdy podle DOR překonalo hranici 15 miliard dolarů v tržbách z lékárny.

Stát zaznamenal v srpnu prodej marihuany jen něco málo přes 132,4 milionu dolarů, čímž se celkový prodej v Coloradu od roku 2014, kdy byly otevřeny obchody s rekreačními nádobami, zvýšil na 15,028 miliardy dolarů. (Lékařské výdejny marihuany fungují v Coloradu od roku 2008, takže stát pravděpodobně dosáhl 15 miliard dolarů v tržbách před měsíci – ale DOR začal sledovat údaje o prodeji a výběru daní až v roce 2014.) [Přečtěte si více @ Westword ]


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa