National Indigenous (American Indians) Cannabis Industry Association odhaluje svou první správní radu

National Indigenous (American Indians) Cannabis Industry Association odhaluje svou první správní radu

Národní asociace domorodého konopného průmyslu (ICIA) oznámila rozšíření rostoucího zájmu o pěstování a inovace domorodého konopného průmyslu. 

Nedávno Asociace (Indiánského) domorodého Cannabis průmyslu, národní nezisková organizace vedená domorodými obyvateli vytvářející příležitosti pro domorodé komunity v oblasti Cannabis a marihuany, přivítala pět členů kmenové vlády do své první správní rady.

Úplný seznam inauguračních ředitelů obsahuje: 

  • Zakladatel a CEO — Rob Pero (Ojibwe Nation/Bad River), zakladatel jediné nezávislé konopné společnosti ve Wisconsinu Canndigenous a marketingové, poradenské a mediální agentury Perodigm
  • Výkonná ředitelka — Mary Jane Oatman (Nez Perce), zakladatelka Indigenous Cannabis Coalition a THC Magazine
  • Tajemník — Colin Price (Ho-Chunk Nation), komunikace a vztahy s veřejností pro strategii B-Team a Heena Development
  • Pokladník — Fern Orie (Oneida Nation), zakladatel The Matriarch Group
  • Člen představenstva — Marni King (Menominee Oneida Nation), HUB Insurance
Mary Jane Oatman, výkonná ředitelka Asociace domorodého Cannabis průmyslu

ICIA byla založena v roce 2022, aby vytvořila příležitosti a spravedlnost v konopném a konopném průmyslu pro domorodé obyvatele a kmenové národy. Podle tiskové zprávy Asociace domorodého konopného průmyslu tím, že ICIA zmocňuje komunity prostřednictvím politik, programování a informačních iniciativ, sdružuje kmenové vůdce, volené a vládní úředníky, podniky, zdravotnictví, veteránské skupiny a zájmové organizace s cílem pozvednout ekonomický rozvoj konopí. .

Oatman, výkonná ředitelka, říká Madison365, že je odhodlána k této práci „vyhovovat potřebám kmenů v rozvíjejícím se multimiliardovém konopném průmyslu a také poskytovat technologickou pomoc a podporu legálnímu konopnému průmyslu“.

„Legislativní a karcerální výzvy spojené s pěstováním Cannabis, které neúměrně ovlivňují domorodé ženy, se zrodily z historického dědictví rostlinné medicíny,“ dodává Oatmanová, když mluví o tématech domorodých rostlin, vzdělávání a advokacie, která ji inspirovala k vytvoření THC . Časopis a rozvoj domorodé konopné koalice.

Téma rekultivace rostlin je také ústředním bodem legislativní advokacie a orientace v kriminálních systémech spojených se státními předpisy o konopí. Oatmanová vášnivě mluvila o svých zkušenostech se zákony státu Idaho a sociálními ideologiemi, které zpochybňují sociální, zdravotní a ekonomické hnutí pěstování a využití domorodých rostlin.

Oatman vysvětluje, že přísné vymáhání trestních a občanských zákonů v Idahu se také snaží zakázat „pěstování květin ke kouření“, což jde ještě dále než zákony Wisconsinu proti vysokým hladinám THC.

Kriminalizace různých domorodých kulturních vazeb se zdravotní péčí a medicínou, potravinami, osobní hygienou a mnoha dalšími spojenými s rostlinou konopí má vážný dopad na ekonomickou a sociální strukturu těchto marginalizovaných skupin. Metody užívání konopí, jako je medicína a techniky pěstování rostlin, byly také historicky kooptovány a vylučovány v uznání jedinečného domorodého původu a inovací, z nichž pocházejí.

Oatman a další členové sdružení se také zaměřují na reformu vzdělávání, která se snaží obhajovat kulturní praktiky a narušit řetězce stigmatizace, které ospravedlňují kriminalizaci domorodých komunit. Rozhovory o raném používání mezi mládeží, lékařská a matriarchální historie spojená s kulturní praxí, stejně jako zkoumání způsobů, jak byly hlasy umlčeny, byly všechny považovány za významné pro sociální, politické a ekonomické změny, které odráží naléhavost uznání domorodých předků a otců.

„Naše správní rada a naši členové mají nefalšovaný zájem na tom, aby reforma konopné politiky pokročila ve prospěch našich lidí jako celku,“ říká zakladatel a generální ředitel ICIA Rob Pero v prohlášení. „Naši první členové kmenové vlády dělají první krok k podpoře mise ICIA. Díky partnerství s ICIA stojí tyto národy v čele konopného hnutí v indické zemi a zkoumají konopí a konopí dobrým způsobem, který bude mít trvalý dopad na naše komunity.

V současné době tyto národy a kmenové vlády — Sokaogon Chippewa Community Mole Lake Band of Lake Superior Chippewa, Fond du Lac Band of Lake Superior Chippewa, Ho-Chunk Nation, St. Croix Chippewa Indians of Wisconsin, Keweenaw Bay Indian Community — oficiálně uzavřely partnerství s ICIA, aby pokračovala v cestě povznesení komunity, a jak Oatman říká Madison365, „vyslovit práva a ochranu domorodých národů“.  

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa