Colorado Springs Group podala žádost na legalizaci prodeje Cannabis pro rekreačních účely

Colorado Springs Group podala žádost na legalizaci prodeje Cannabis pro rekreačních účely

Roky po boomu konopí pro rekreační užívání ve státě Colorado, nemá město Colorado Springs stále legální možnost prodeje marihuany pro rekreační účely.

Skupina podnikatelů a komunitních leadrů města Colorado Springs ve státě Colorado zažádalo o legalizaci prodeje marihuany z rekreačních důvodů s tím, že daňové příjmy generované nákupy legálního konopí z jiných států, by měly zůstat komunitě Colorado Springs.

Voliči v Coloradu legalizovali prodej rekreačního konopí schválením dodatku 64 v roce 2012 a regulovaný prodej začal ve státě o dva roky později. Nicméně Colorado Springs zakázalo prodej marihuany pro rekreační účely v roce 2013, i přesto že je město domovem více než 100 výdejen léčebného konopí. 

V pondělí skupina Your Choice Colorado Springs podala hlasovací návrh, který by stávajícím městským lékárnám s marihuanou umožnil žádat o licence na prodej marihuany pro dospělé. V prohlášení skupiny koalice komunitních a obchodních leadrů skupina Your Choice uvedla, že obyvatelé Colorado Springs jsou nuceni cestovat do okolních měst, která rekreační prodej umožňují. V důsledku toho město podle Your Choice Colorado Springs nechává na stole miliony dolarů z potenciálních příjmů.

Neformální průzkum provedený místní televizní zpravodajskou stanicí v loňském roce ukázal, že většina respondentů již legalizaci upřednostňuje. Navíc informace organizátorů žádosti volební iniciativy naznačují, že shromážděná data nasvědčují k většinové podpoře.

“Udělali jsme průzkum a věříme, že voliči Colorado Springs jsou pro povolení rekreačního prodeje.

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa