Nejchutnější bylinky k vaporizaci

Nejchutnější bylinky k vaporizaci

Vybrali jsme pro vás 7 bylinek, které jsou dle nás chuťově nejlepší k vaporizaci. Doporučenou teplotu vaporizace berte vždy orientačně, chce to testovat. Každý uživatel má jinou chuť, různé typy vaporizérů fungují odlišně a záleží i na tom, jak jsou bylinky nadrcené. 

1. Máta peprná – exploze mentolových bonbónů, která vám parádně protáhne ucpaný nos. Naše nejoblíbenější bylinka. U máty peprné je nejlepší teplota vaporizace cca 130°C.

2. Máta kadeřavá – pro ty, pro které je máta peprná příliš ostrá, je super máta kadeřavá. Má stejnou chuť, ale není tak větrová. Jako u máty peprné je i mátu kadeřavou vhodné vaporizovat okolo 130°C.

3. Levandule květ – hutná citrusová příchuť. Teplota vaporizace do 190°C. Při 150°C až 160°C je chuť nejjemnější.

4. šalvěj list – výborná intenzivní chuť. Teplota vaporizace do 190°C. Již při 150°C až 170°C je svěží, při vyšších teplotách už s lehkým nádechem trpkosti.

5. Medvědí česnek – skvělá aromatická chuť, která se dlouho drží, může přebít i další vaporizovanou bylinku. Teplotu vaporizace doporučujeme vyzkoušet v rozmezí 130°C až 170°C.

6. Bazalka – lehce nasládlá se špetkou koření. Doporučená teplota vaporizace 130°C.

7. Rozmarýn – chuť výparu je velice aromatická, s žádnou jinou bylinkou nezaměnitelná. Doporučená teplota vaporizace 150°C – 190°C.

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa