Wellsvillesun.com: Guvernérka New Yorku Hochul oznamuje zásah do legálního trhu s konopím

Wellsvillesun.com: Guvernérka New Yorku Hochul oznamuje zásah do legálního trhu s konopím

Když New York oznámil, že se chystá legalizovat konopí, tvůrci zákona a zvláštní zájmy a zastánci legálního konopí byli hrdí a považovali to za revoluční právní předpis. Všechny poznatky získané asi tuctem států byly prostudovány, porovnány a začleněny do „zákona o zdanění marihuany (MRTA.) Zákon byl na papíře dynamický, progresivní a spravedlivý.

Ve skutečném životě to vypadalo, jako by to byl románový zážitek, který se pokazil. Mnoho snů se zhroutilo do insolvence při čekání, až stát postaví nové tržiště pomocí nové státní agentury, Úřadu pro správu konopí. Navzdory tomu, že je zaměstnán lidmi, kteří zákon vytvořili, celoživotními obhájci a dalšími velmi ostrými lidmi; zdá se, že smykový rozsah úsilí byl podceněn.

Po dvou letech ručního ždímání se téměř všichni shodují, že nové tržiště se zbláznilo. Dnes guvernérka Hochul zahájila proces neboli „předělání“ úsilí. Z její kanceláře:

„Guvernérka Kathy Hochul dnes iniciovala hodnocení Úřadu pro správu konopí s cílem identifikovat příležitosti ke zlepšení a zahájit realizaci strategického plánu pro dlouhodobý úspěch legálního zavádění konopí. Komisařka Úřadu pro všeobecné služby Jeanette Moyová bude sloužit jako vedoucí a výkonná sponzorka tohoto úsilí za podpory zkušených státních vládních představitelů.

„Dnes děláme první krok k přepracování legálního konopného průmyslu v New Yorku, abychom zajistili jeho dlouhodobý úspěch,“  řekl guvernér Hochul.  „Plně věřím ve schopnost komisaře Moye identifikovat oblasti, které potřebují zlepšení, zavést standardy a procesy napříč agenturami a nastartovat další fázi legálního trhu s konopím v New Yorku.

Komisařka úřadu pro všeobecné služby státu New York Jeanette Moyová řekla:  „Guvernér Hochul upřednostnil státní vládu, která je transparentní, efektivnější a vstřícnější pro všechny obyvatele New Yorku. Těším se na spolupráci s vedením OCM, abychom pomohli práci této agentury nastartovat a našli způsoby, jak zefektivnit proces podávání žádostí a otevřít podniky.“

Přímý ředitel úřadu pro správu konopí ve státě New York Chris Alexander řekl:  „Vybudovali jsme trh s konopím založený na akciovém kapitálu a je na co být hrdí. Zároveň je toho víc, co můžeme udělat pro zlepšení provozu OCM, a víme, že komisař Moy, osvědčený vůdce ve vládě, nám pomůže dostat se tam, kam potřebujeme. Dlužíme to operátorům v celém dodavatelském řetězci i spotřebitelům, kteří hledají větší přístup a příležitosti na našem začínajícím regulovaném trhu. Na konci dne je to všechno o tom, dělat to, co je pro Newyorčany správné.“

Komisař Moy se začlení do OCM na minimálně 30denní sprint, aby zhodnotil organizaci agentury. V rámci plánu bylo identifikováno několik cílů, včetně:

  • Přehled organizační struktury, procesů a systémů shora dolů se zaměřením na zlepšení doby zpracování licencí OCM a časových rámců od podání žádosti do otevření pro nové prodejce konopí a podniky.
  • Vyviňte klíčové metriky výkonu a řídicí panel licencování na výkonné úrovni, abyste výkonné komoře poskytli včasný, přesný a komplexní obrázek o licenční činnosti pro legální maloobchodníky.
  • Identifikujte a implementujte změny v politice, postupu a regulaci (v rámci MRTA), abyste zefektivnili proces udělování licencí a zjednodušili podávání žádostí a kontroly pro potenciální držitele licence.
  • Vypracujte tříměsíční a šestiměsíční akční plány s iniciativami, milníky a akcemi v oblasti organizačních změn, abyste mohli nadále zlepšovat funkce agentury a zároveň rozvíjet licenční a regulační agenturu světové úrovně pro průmysl konopí ve státech New York.

Komisař Moy bude mít přístup ke zdrojům od OGS, Úřadu služeb informačních technologií a dalších státních agentur na podporu vývoje systémů a řídicích panelů. Vedení a zaměstnanci OCM budou navíc spolupracovat s komisařkou Moy a jejím týmem, aby pomohli zefektivnit proces hodnocení.

Po počátečním 30denním období může být potenciál pro externí konzultace považován za podporu druhé, déle trvající fáze úsilí.“


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa