Cbc.ca: Kanada – Cannabis průmysl žádá uvolnění pravidel pro společné reklamy a propagaci v obchodech

Cbc.ca: Kanada – Cannabis průmysl žádá uvolnění pravidel pro společné reklamy a propagaci v obchodech

Vzhledem k tomu, že legální prodej konopí v Kanadě vykazuje známky zploštění, průmysl naléhá na provincie, aby uvolnily pravidla, která zakazují Cannabis výrobcům a maloobchodníkům spolupracovat na propagačních akcích. 

Téměř všechny provincie v současné době zakazují přímé finanční vztahy mezi licencovanými producenty a maloobchodníky, čímž účinně brání maloobchodním prodejnám nabízet speciální ceny nebo pořádat společné propagační akce v obchodech za účelem zvýraznění konkrétních Cannabis značek. 

Po pěti letech růstu po legalizaci oficiální kanadské údaje ukazují, že legální prodej konopí v roce 2023 stagnoval a ekonomická produkce tohoto odvětví se snížila . Velké společnosti vyrábějící marihuanu propouštěly pracovníky a menší podniky se skládaly nebo vstoupily do ochrany před bankrotem .   

Společnosti zapojené do sektoru plevelů hledají způsoby, jak odlákat více zákazníků z nelegální strany trhu, a argumentují, že by jim pomohly propagační akce v prodejnách s cílem vybudovat povědomí o značce.

„Pokud se zamyslíte nad tím, jak funguje alkoholový průmysl, většina lidí, kteří vejdou do obchodu s alkoholem, obvykle ví, co chtějí koupit, než vejdou, zatímco v maloobchodě s konopím to není totéž,“ řekl Shakir Tayabali. CEO společnosti Independent Retail Cannabis Collective, která zastupuje více než 750 členů po celé Kanadě. 

„Spotřebitelé nemusí být nutně dobře obeznámeni s tím, jaké značky existují, co se jim líbí nebo co chtějí vyzkoušet,“ řekl Tayabali v rozhovoru. „Musíte lidi více informovat o tom, co jsou legální značky, protože to pomáhá bojovat proti nezákonnému trhu.“ 

To, co chceme, je v podstatě schopnost dělat to, co může každý jiný maloobchodní sektor, tedy spolupracovat s našimi dodavateli na společných propagacích, abychom mohli budovat povědomí o těchto legálních produktech, řekl. 


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa