Amazon v USA podporuje federální legalizaci konopí

Amazon v USA podporuje federální legalizaci konopí

Amazon tento týden uvedl, že podporuje návrh republikánské kongresmanky na ukončení prohibice marihuany na federální úrovni, což je nejnovější směr lagalizace konopí. 

V tweetu zveřejněném v úterý Amazon uvedl, že „s potěšením podporuje“ návrh zákona, který představila Rep. Nancy Mace (R-SC).

„Stejně jako mnoho lidí v této zemi věříme, že je čas reformovat národní politiku týkající se konopí a Amazon se zavázal v tomto úsilí pomáhat.“ uvedla společnost . 

Návrh zákona by odstranil konopí ze seznamu zákona o kontrolovaných látkách, což je zákon, který udržuje trávu nezákonnou na federální úrovni a přiměl některé státy, aby se zdráhaly uplatňovat své vlastní zákony o konopí. 

Pro Amazon, druhého největšího zaměstnavatele v Americe, je tato podpora dalším znakem postoje společnosti vůči konopí.

Loni v červnu Amazon uvedl , že „již nebude zařazovat marihuanu do našeho komplexního programu kontroly drog pro jakékoli pozice, které nejsou regulovány ministerstvem dopravy, a místo toho s ní bude zacházet stejně jako s užíváním alkoholu“. V září šla společnost ještě dále a uvedla, že obnovuje „způsobilost k zaměstnání pro bývalé zaměstnance a uchazeče, kteří byli dříve propuštěni nebo zaměstnáni během náhodných nebo předzaměstnaneckých kontrol na marihuanu“.

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa