Kongresman z New Jersey je pobouřen, že nebyla vydána ani jedna licence na konopí pro černošské podniky

Kongresman z New Jersey je pobouřen, že nebyla vydána ani jedna licence na konopí pro černošské podniky

Padesát šest licencí a ani jedna licence nebyla v New Jersey vydána podnikům vlastněným černochem.

Zástupce Donald M. Payne, Jr. vydal 28. ledna oficiální prohlášení, v němž oznámil svůj nesouhlas, že ani jedna licence na konopí z 56 licencí vydaných v New Jersey nebyla udělena podnikům vlastněným černochy.

Úřad pro regulaci konopí v New Jersey (CRC) je subjektem, který má na starosti vydávání jakýchkoli licencí na konopí, a CRC žádnou nevydala žádnému z černošských vlastníků podniků ve státě. CRC začalo 15. prosince 2021 přijímat žádosti od pěstitelů, výrobců a testovacích laboratoří na konopí pro dospělé .

Léčebné konopí je ve státě legální od roku 2012. Loni New Jersey legalizovalo marihuanu pro dospělé, čímž otevřelo cestu maloobchodnímu prodeji. Podle Africké americké obchodní komory v New Jersey však během 10 let legalizace nebyla udělena licence ani jednomu černošskému podniku s konopím.

„Jsem pobouřen, když slyším, že podniky vlastněné černochy byly uzavřeny ze státního trhu s konopím,“ řekl poslanec Donald M. Payne, Jr. „Černoši jsou čtyřikrát častěji zatčeni za držení marihuany než bílí uživatelé.“ i když celkové využití pro obě skupiny je téměř stejné. New Jersey má šanci tuto nerovnost napravit a umožnit lidem zneužívaným systémem, aby z toho konečně profitovali spravedlivým rozdělením licencí k podnikání s konopím.

tiskové zprávě vydané 27. ledna Afroamerická obchodní komora (AACCNJ) na toto téma upozornila na prvním místě a uvedla, že černošští podnikatelé byli v New Jersey vyloučeni z podnikání s konopím.

„Na základě rozhovorů, které jsem měl se zúčastněnými stranami, z 56 dosud udělených licencí nebyla žádná udělena podniku ve vlastnictví černošských obchodníků. Lidé potřebují vědět, co se děje,“ prohlásil Harmon.

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa