Etechblog.cz: Zobrazí se lékařská karta marihuany při kontrole důvěryhodnosti?

Etechblog.cz: Zobrazí se lékařská karta marihuany při kontrole důvěryhodnosti?

Zatímco užívání marihuany pro lékařské účely je ve stále větší části USA zcela legální, stále může nést určité stigma. Zejména zaměstnavatelé mají pověst toho, že vidí slovo „marihuana“ a automaticky předpokládají „uživatel drog“, aniž by se zabývali lékařskými důvody jeho užívání. A co víc, státy, kde je lékařská marihuana legální, nařizují svým uživatelům, aby nosili průkaz, který je jako takové identifikuje. Možná si položíte otázku: „Dostane mě moje kartička s lékařskou marihuanou do problémů při kontrole spolehlivosti?“

Aby bylo možné provést prověrku, je třeba prohledávat obrovské množství veřejně dostupných informací. Existuje mnoho organizací, které se tomuto úkolu věnují a jsou schopny rychle a přesně analyzovat rozsáhlé databáze. Ale mohou odhalit skutečnost, že máte lékařskou kartu marihuany? Dnes nabídneme náhled do procesu i do samotných stránek pro kontrolu pozadí.

Table of Contents

Proč by někdo měl lékařskou kartu marihuany?

Marihuana je stále považována za nelegální látku seznamu I podle federálního zákona v USA. Ale na státní úrovni je zákon neprůhlednější. K dnešnímu dni osm států (spolu s District of Columbia) rozhodlo, že odpovědné užívání marihuany pro rekreační účely je zákonné. Lékařská marihuana má širší záběr a je legální ve 29 státech, DC a Portoriku. Lidé používají lékařskou trávu k léčbě stavů, jako je chronická bolest, deprese, posttraumatická stresová porucha (PTSD), epilepsie a další.

Na rozdíl od produktů pro rekreační účely lékařské konopí často neobsahuje psychoaktivní tetrahydrokanabinol, a nenabízí tak uživatelům mnoho intoxikací. Nicméně léčivé účinky marihuany bez THC mohou být hluboké. S tím, jak roste množství důkazů podporujících jeho použití, roste i počet lékařů ochotných ho předepisovat (a tím i počet států ochotných jeho použití povolit).

Zobrazí se moje lékařská karta marihuany při kontrole serióznosti?

Prohledejte více než 1 miliardu veřejných záznamů

Proveďte komplexní kontrolu pozadí na…

Jednoduchá odpověď na tuto otázku je ne. Protože lékařskou kartu marihuany vlastníte pouze na doporučení svého lékaře, je považována za součást vaší soukromé anamnézy. Všechna data týkající se zdravotních záznamů občanů USA jsou chráněna federálním zákonem o přenositelnosti a odpovědnosti zdravotního pojištění (HIPPA), což znamená, že data nejsou ve veřejné doméně, a proto by neměla být zjišťována prověrkou.

Je třeba poznamenat, že samotná karta je vydávána státem a není formálně chráněna podle HIPPA. Je mu však poskytnuta zvláštní ochrana kvůli předpokládané znalosti vašich zdravotních záznamů, kterou by mohl poskytnout. V důsledku toho státní úředníci nemají povolen přístup k informacím o ní nebo předávat jakékoli podrobnosti o ní třetím stranám. K vaší kartě také nejsou připojeny žádné osobní údaje (jako je vaše rodné číslo). Dokonce i výdejna marihuany, kterou používáte, může pouze zkontrolovat, zda je vaše karta platná nebo ne. Je proto téměř nemožné, aby se vaše karta objevila při jakékoli kontrole.

Jak se ujistit, že se vaše karta lékařské marihuany neobjeví při kontrole serióznosti

Není nouze o Američany, kteří nedůvěřují svým politikům, svým byrokratům nebo jejich zákonům – často z dobrého důvodu. Pokud tedy nejste ochotni přijmout ochranu HIPPA za nominální hodnotu a chcete mít jistotu, že se vaše karta lékařské marihuany neobjeví při kontrole spolehlivosti, jak to můžete zjistit?  Jak zjistit, zda Zoom na vašem Macu spouští tajný webový server (a odstranit jej)

Nejjednodušší způsob je provést kontrolu pozadí. Mnoho lidí to dělá každý den, protože jsou zvědaví, jaké veřejné informace jsou o nich vedeny. Spuštění kontroly lze provést online a proces je rychlý, snadný a levný. Takže pokud chcete mít klid, stojí to za námahu.

Nejlepší stránky pro kontrolu pozadí, abyste zjistili, zda se zobrazuje vaše lékařská karta marihuany

Můžete si to ověřit online za pouhých pár dolarů a mnoho z nejlepších stránek vám poskytne výsledky během několika minut. Existují však desítky různých stránek nabízejících tuto službu. Kterou stránku pro kontrolu pozadí byste tedy měli používat?

Zde na Addictive Tips jsme otestovali všechny hlavní stránky pro kontrolu pozadí, abychom vám usnadnili výběr. Pro zúžení pole jsme použili tato kritéria:

Podrobný výzkum – Některé stránky tvrdí, že nabízejí hloubkový výzkum, ale ve svých závěrečných zprávách ve skutečnosti poskytují jen málo podrobností. Abyste si byli jisti, že vaše lékařská karta marihuany nebyla identifikována, musíte použít stránku, která provádí podrobný a pečlivý výzkum a provádí to rychle.
Široká škála vyhledávání dat – Některé stránky provádějící kontrolu na pozadí prohledávají více dat než jiné. Abyste si byli jisti, že se vaše karta neobjevila, potřebujete web, který prohledává co nejširší škálu zdrojů dat.
Přesné a srozumitelné zprávy – Jakmile je výzkum proveden, je důležité, aby byla závěrečná zpráva snadno srozumitelná. Kvalita těchto zpráv se však může výrazně lišit. Všechny naše doporučené stránky poskytují snadno sledovatelné, přesné a podrobné zprávy.
Snadné použití – Většina webů má řídicí panel, který uživatelům umožňuje přístup k datům a správu jejich vyhledávání. Některé však mohou být pekelné komplikované. Všechna naše doporučení mají jednoduché řídicí panely se snadnou navigací.
Dobrá zákaznická podpora – Pokud vaše vyhledávání objeví nějaké otázky nebo nejasné výsledky, budete potřebovat dobrou zákaznickou podporu. Ale kvalita zákaznických služeb se může velmi lišit, takže jsme identifikovali pouze stránky, které nabízejí užitečný tým podpory, který je k dispozici mimo pracovní dobu.
Mobilní aplikace – Mnoho uživatelů chce mít přístup k datům a spravovat vyhledávání na cestách, ale ne každý web nabízí vyhrazené mobilní aplikace. Ale všechna naše doporučení ano.

Vezměte prosím na vědomí: Kontrola spolehlivosti není exaktní věda a žádná stránka nenabízí litinovou záruku, že o vás odhalila vše, co je k dispozici. Používají však nejnovější výzkumné technologie, takže uživatelé mohou být svými výsledky poměrně jistí. Protože jim o sobě budete moci poskytnout všechny potřebné informace, za těchto okolností si můžete být jisti, že získáte přesné a podrobné výsledky z každé z našich čtyř doporučených stránek:

1. Ověřeno

Naše doporučení číslo jedna je BeenVerified. Tato vynikající stránka nabízí jednu z nejkomplexnějších výzkumných služeb v okolí. Jejich cena je o něco vyšší než u některých jejich konkurentů, ale stále nabízejí vynikající hodnotu za peníze a extrémně spolehlivé celkové služby.

BeenVerified má dvouúrovňovou platební strukturu. V základní sazbě prohledají mnoho různých informačních zdrojů, včetně finančních záznamů, zpráv o majetku, údajů ze sociálních sítí, podrobností z trestních rejstříků, historie adres a mnoho dalšího. Pokud vám nevadí zaplatit trochu víc, jejich prémiová služba se ponoří ještě hlouběji a vytvoří závěrečnou zprávu, která je jednou z nejpodrobnějších, s jakou jsme se setkali.  Samostatná správa hlasitosti pro jakýkoli mediální kanál [Jailbreak]

Ať už si vyberete jakýkoli balíček, tyto zprávy jsou pěkně navržené, snadno čitelné a extrémně podrobné. K této zprávě a dalším podrobnostem máte přístup prostřednictvím jejich působivého online panelu. Mají také skvělé mobilní aplikace dostupné pro zařízení iOS i Android. A konečně, služba zákaznické podpory BeenVerified je jednoduše jednou z nejlepších. Otevřeno je sedm dní v týdnu, každý den delší dobu a lze k němu přistupovat prostřednictvím e-mailu nebo telefonu. Doplňuje balíček BeenVerified, který je podle našeho názoru v současnosti nejlepší.

2. CheckMate

Další vynikající web, který stojí za to vyzkoušet, je Instant CheckMate. Používají také dvouúrovňovou cenovou strukturu, a i když nejsou nejlevnější stránky v okolí, stále poskytují skvělou hodnotu za peníze. Za svůj základní poplatek se může Checkmate ponořit do detailů, jako jsou trestní rejstříky, záznamy o manželství a rozvodu, širší rodina, blízcí přátelé a známí, historie adres a jakékoli informace na stránkách sociálních médií. Pokud chcete více podrobností, můžete upgradovat na jejich prémiovou službu pro takové věci, jako je finanční historie, soudní záznamy, řidičské průkazy a zbrojní průkazy.

CheckMate nabízí dobře navržený online dashboard a vynikající službu zákaznické podpory, která je k dispozici 24 hodin denně. V tuto chvíli nabízejí pouze aplikaci pro Android, což je škoda. Doufejme, že se připravuje aplikace pro iOS. Ale jejich závěrečné zprávy jsou snadno čitelné, velmi podrobné a dobře rozvržené, což znamená, že pokud identifikovali lékařskou kartu marihuany, budete o tom vědět.

3. Truthfinder

Truthfinder tvrdí, že prohledává miliony veřejných záznamů, takže pokud je důkaz o vaší lékařské marihuanové kartě ve veřejném vlastnictví, žádná stránka nemá větší šanci, že si je vyzvedne, než oni. Pro své základní vyhledávání budou vyhledávat takové věci, jako jsou aktuální a předchozí adresy, trestní a soudní rejstříky, záznamy o jízdách, osobní údaje a informace o známých příbuzných a přátelích. Za vyšší cenu Truthfiner také odhalí věci, jako je historie vašeho vzdělání, záznamy o registraci voličů, zbraně a další držené licence.

Truthfinder také tvrdí, že provozuje unikátní službu hlubokého webového výzkumu, která prohledává ještě více online zdrojů, aby zachytila ​​všechny relevantní informace, které o vás mohou být. Bohužel Truthfinder v současné době nabízí pouze aplikaci pro Android, i když existuje vynikající řídicí panel, ke kterému máte přístup na zařízení iOS. Jejich zprávy jsou také působivé, stejně jako jejich služba zákaznické podpory, která je další, která je k dispozici 24/7. Jako malý bonus navíc mají také bezplatné číslo.

4. Intelius

Naše poslední doporučená stránka je Intelius. Nabízejí jednu z nejširších služeb prověření pozadí, která je dostupná za velmi konkurenceschopnou cenu. Intelius dokončil více než 50 milionů prověření a dokáže efektivně odhalit takové věci, jako je historie adres, trestní rejstřík, finanční historie, záznamy o majetku, historie vzdělání a další.

Zatímco Intelius nasazuje nejnovější výzkumné technologie, zaměřuje se také na lidský prvek ve své práci (jako je v případě potřeby poslání běžce, aby prohledal nedigitalizované soudní záznamy). Jejich online dashboard je úhledně navržen a velmi snadno se v něm orientuje a jejich zprávy jsou také vynikající kvality a snadno se s nimi pracuje. Intelius nabízí specializované aplikace dostupné také pro zařízení se systémem Android a iOS, a přestože jejich zákaznický servis není k dispozici nepřetržitě, je otevřen i mimo pracovní dobu a lze jej kontaktovat prostřednictvím e-mailu, telefonu nebo prostřednictvím jejich online služby pro odstraňování problémů.  Jak sdílet svůj ciferník Apple Watch

Jak získat lékařskou kartu marihuany

Ve většině států, kde je užívání marihuany pro lékařské účely schváleno, musí pacienti k jejímu užívání stále získat zákonné povolení od státu. Abyste toho dosáhli, budete muset nejprve navštívit svého lékaře a nechat si doporučit lék k léčbě již existujícího stavu. Pokud věří, že to pomůže vašemu stavu, mohou vám napsat dopis s doporučením lékařské marihuany.

S tímto dopisem pak můžete požádat svůj stát o lékařskou kartu marihuany. Stát vaši žádost zváží, a pokud je váš doporučující dopis v pořádku, s největší pravděpodobností vám kartu vydá. To pak může být použito k získání lékařské marihuany ze státem licencovaného marihuanového výdeje.

Jak udržet své lékařské užívání marihuany v soukromí

I když je užívání marihuany pro lékařské účely legální ve 29 státech, pouze dva státy (Arizona a Delaware) mají zákony, které zabraňují zaměstnavatelům propouštět nebo přijímat jiná nepříznivá opatření proti zaměstnancům kvůli užívání lékařské marihuany. V jiných státech neexistuje žádná právní ochrana zákonů o lékařské marihuaně, takže není neznámé, že lidé přijdou o práci, když se to jejich zaměstnavatel dozví. Není proto divu, že tolik lidí o svém používání mlčí.

Stojí za to připomenout, že prověrka není jediným způsobem, jak se zaměstnavatel může dozvědět o vašem užívání, a proto je rozumné přijmout několik opatření, pokud užíváte lékařskou marihuanu. Nejprve se ujistěte, že soukromé použití znamená soukromé. Nezveřejňujte na sociálních sítích obrázky ani komentáře o vašem užívání marihuany, které by mohl vidět váš šéf nebo spolupracovníci. I ponechání důkazů na pozadí obrázku by mohlo vést k problémům. Je také vhodné nevyzvedávat svou lékařskou marihuanu z výdejny poblíž vašeho pracoviště. Pravděpodobnost, že vás uvidí váš šéf a spolupracovníci, se výrazně sníží, pokud to uděláte z lékárny na druhé straně města. Jediná věc, kterou nemůžete obejít, jsou testy na drogy. Někteří zaměstnavatelé se rozhodnou provádět namátkové testy na drogy u svých zaměstnanců. A protože je marihuana podle federálních zákonů stále nelegální, mají právo vás vyhodit za nesplnění takového testu, i když je vaše užívání pro léčebné účely a je schváleno státem.

Závěr

Pokud jste se obávali, zda se vaše lékařská karta marihuany objeví při kontrole, doufejme, že tento článek vám trochu uklidnil mysl. Žádná prověrka by neměla odhalit vaši kartu, protože informace jsou chráněny legislativou HIPPA. Pokud si však chcete být naprosto jisti, že tomu tak je, měli byste provést kontrolu pozadí na jedné z námi doporučených stránek.

Jste uživatel lékařské marihuany? Pomohl vám tento článek zmírnit jakékoli obavy, které jste mohli mít ohledně toho, zda se váš zaměstnavatel může dozvědět o vašem užívání? Zkusili jste na sobě provést kontrolu na pozadí, abyste potvrdili, že se vaše karta nezobrazila? Které z našich doporučených webů pro ověření spolehlivosti jste použili a jak jste na to přišli? Můžete potvrdit, že se vaše lékařská karta marihuany neobjevila ve vaší závěrečné zprávě? Vždy vítáme příspěvky a zkušenosti všech našich čtenářů, takže se s námi prosím podělte o své vlastní myšlenky pomocí pole pro komentáře níže.

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa