Nejlepší konopné marokánky

Nejlepší konopné marokánky

Nenechte se zmást výčtem ingrediencí. Tento recept vám stačí, abyste vykouzlili fantastické marokánky, které doplní váš výběr měsíčních chutí a potřeb. Vypadají poměrně nenápadně, ale o to více svou vůní lákají k ochutnání.

Suroviny:

Těsto: 1 smetana na šlehání, 100 g cukru, 1 lžíce medu, 30 g másla, 120 g ořechů (nesolené arašídy), 30g loupaných konopných semen, 100 g kandované pomerančové,kůry, 100 g kandovaného ovoce (nebo sušeného), 40 g hladké mouky, Dále: čokoládová poleva, trocha nasekaných mandlí (nemusí být)

Postup přípravy:

1) Smetanu společně s cukrem rozehřejeme v hrnci, přidáme med, máslo a provaříme na hustou konzistenci.

2) Dále přidáme mouku, provaříme na hustou kaši a přidáme zbylé suroviny.

3) Lžící nanášíme hromádky na pečící papír a rozetřeme na slabou placku.

4) Pečeme ve vyhřáté troubě (na horkovzduch) při teplotě 180 °C 10–15 minut.

5) Studené zespodu namáčíme nebo potíráme čokoládovou polevou.

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa