Ahaonline.cz: Kosmetika – Buďte krásnější díky konopí!

Ahaonline.cz: Kosmetika – Buďte krásnější díky konopí!

Přestože konopí patří k nejstarším hospodářským, zkrášlujícím a léčivým rostlinám, upadlo kvůli svým omamným účinkům v nemilost a dodnes ho mnozí považují jen za drogu. Přitom už dávno existuje jeho legální odrůda, která se používá k výrobě spousty užitečných produktů. Proč není od věci zařadit ho do své kosmetické výbavy?

V kosmetice má konopí všestranné využití, najdete ho v přípravcích pro různé typy pleti a na různé partie od hlavy až k patě. Chválí si ho ženy v boji proti vráskám i akné, pomáhá pleť hydratovat, rozjasňovat a zklidňovat, má protizánětlivé a antibakteriální účinky, zmírňuje podráždění, jako jsou svědění a zarudnutí, a posiluje přirozenou ochrannou bariéru pokožky.

Má výborné regenerační účinky, takže ho lze využít při hojení popálenin či spálení od sluníčka, malých řezných ran a drobných oděrek. Je také vynikající na ekzematickou kůži, při lupence a jiných kožních potížích a také pro péči o nehty a vlasy, které posiluje a regeneruje.

„Běžně se setkáte s konopím i v intimních gelech či v ústní vodě. Opravdu si myslím, že se hodí všude tam, kde se očekává boj se záněty a kožními defekty. Viděl jsem stovky úspěchů, jak správně zvolená péče z konopí pomáhá při léčbě bércových vředů a řady kožních defektů. Otevřeli jsme první konopné lázně a výsledky jsou výborné,“ dodává Stabla.

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa