Společnost Cannabis Banking Company míří k obchodování na Nasdaq prostřednictvím fúze za 185 milionů dolarů

Společnost Cannabis Banking Company míří k obchodování na Nasdaq prostřednictvím fúze za 185 milionů dolarů

Sundie Seefried je průkopníkem v odvětví konopného bankovnictví a její společnost Safe Harbor Financial se prostřednictvím fúze za 185 milionů dolarů chystá vstoupit na burzu Nasdaq. Dohoda přinese Safe Harboru více peněz na půjčování marihuanovým podnikům, od čehož se očekává, že přispěje k růstu konopného průmyslu. SPAC jsou společnosti, které získávají peníze s úmyslem je použít k akvizici, takže tato dohoda je velkým přínosem k důvěře Sundie Seefried a její práci v oblasti bankovnictví s konopím.

Tato dohoda také umožní společnosti Safe Harbor rozšířit své finanční služby na celostátní úrovni. Díky Sundieho Seefried tvrdé práci a odhodlání, konopné bankovnictví roste a vyvíjí se. Tento nejnovější vývoj bude mít jistě pozitivní dopad na budoucnost legalizace konopí.

Tato fúze je také velkou výhrou pro zákazníky Safe Harbor, protože jim umožní přístup k ještě většímu množství finančních služeb. Sundie Seefried byla vždy v popředí konopného bankovního odvětví a tato dohoda je jen dalším příkladem její oddanosti svým zákazníkům a konopnému průmyslu jako celku. 

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa