Mojezdravi.cz: Síla aktivního konopí: Sníží tlak a rozhýbe zatuhlé klouby

Mojezdravi.cz: Síla aktivního konopí: Sníží tlak a rozhýbe zatuhlé klouby

Pozitivní účinky konopí na lidský organismus byly dlouhou dobu opomíjeny. Díky inovativní řadě doplňků stravy CannamediQ je konečně možné konopí využívat zcela legálně a bezpečně. Ve svém složení tyto produkty kombinují vysoce aktivní konopný extrakt s přírodními složkami, vitaminy či minerály tak, aby byl maximalizován pozitivní efekt na organismus.

Revoluční doplněk stravy Hypetezin využívá spojenou sílu konopí, hlohu, vinné révy a šafránu pro efektní modulaci krevního tlaku a zachování dobrého stavu srdce, cév a celého kardiovaskulárního systému. Hypetezin navíc omezuje nervové napětí a podrážděnost, které mohou vysoký tlak způsobovat. Funguje efektivně a bez vedlejších účinků.

ZASTAVTE CHOLESTEROL KONOPÍM

Vysoká hladina cholesterolu a špatný stav kardiovaskulárního systému mohou mít fatální následky. Přesto tyto obtíže často zanedbáváme. Zastavte cholesterol včas. Pomoc přináší dlouho tabuizované konopí! Hladinu cholesterolu, triglyceridů i celkový stav kardiovaskulárního systému lze řešit přírodní cestou bez vedlejších účinků. Revoluční doplněk stravy Cholestmizin spojuje sílu konopí s osvědčeným účinkem monakolinu, zeleného čaje a silymarinu. Napomáhá tak nejen snížit zvýšenou hladinu cholesterolu a triglyceridů, ale také chránit srdce, cévy a játra.

ROZTANČETE KLOUBY

Máte klouby ztuhlé, opotřebované a přetížené? Omezují váš aktivní život? Roztančete je maximální porcí glukosaminu a konopí! Ortopeden je prémiový doplněk stravy s vysokým obsahem glukosaminu v denní dávce, s konopím, kurkumou pro špičkovou kondici a dokonalou hybnost kloubů, dobrý stav kostí i celého pohybového aparátu a vitaminem C pro podporu tvorby kolagenu v kloubních chrupavkách. Vyživte klouby konopím a roztančete je s plnou parádou.

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa