Dvě kongresmanky US Kongresu chtějí, aby Biden zatlačil na OSN a pomohl ukončit mezinárodní zákaz marihuany

Dvě kongresmanky US Kongresu chtějí, aby Biden zatlačil na OSN a pomohl ukončit mezinárodní zákaz marihuany

Dvě kongresmanky, republikánka a demokratka, chtějí, aby Organizace spojených národů zacházela s konopím jako s jinými zemědělskými komoditami.

Americká sněmovna reprezentantů Nancy Maceová, republikánka z Jižní Karolíny, a Barbara Leeová, demokratka z Kalifornie, v pátek představily rezoluci „ukládající OSN, aby vyřadila konopí ze seznamu 1 Jednotné úmluvy o narkotických drogách z roku 1961 a přijala Cannbis jako komoditu podobnou jiným zemědělským plodinám,“ uvádí se v tiskové zprávě.

Oboustranné duo kongresmanek podalo v pátek rezoluci, v níž žádali prezidenta Joea Bidena, aby uplatňil svůj vliv a přiměl OSN (OSN) k ukončení mezinárodního zákazu marihuany odstraněním rostliny ze seznamu kontrolovaných látek v globální Jednotné úmluvě o omamných látkách.

Rezoluce tak, jak byla předložena, vyjadřuje potřebu pro zástupce Spojených států v Komisi OSN pro narkotika využít hlasu, hlasování a vlivu Spojených států pro toto vyřazení.

Nová rezoluce uvádí, že Bidenova administrativa by měla vyzvat zástupce USA, aby zaujali odvážnější postoj k mezinárodní reformě.

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa