Konopex.cz: Konopný veletrh v Ostravě 22-24.4.2022

Konopex.cz: Konopný veletrh v Ostravě 22-24.4.2022

S letošní pozitivní změnou české legislativy je konopí zase o krůček blíže lidem. Na zahrádkách se mohou zelenat účinné a legální rostliny konopí s vysokým obsahem CBD a THC do 1 %. Přijďte se dozvědět více o možnostech dalšího zpracování této univerzální rostliny.

Pátý ročník konopného festivalu KONOPEX proběhne 22.-24. dubna 2022. Letos se přesune do nových a větších prostor komplexu Trojhalí Karolina v centru Ostravy.

Budou pro Vás připraveny expozice věnované konopí a souvisejícímu sortimentu. Semena a sazenice konopí s obsahem CBD, pěstitelské indoor či outdoor vybavení, ale také expozice zaměřené na kosmetiku, potraviny nebo testování či zpracování nejen konopí, ale i dalších léčivých bylin. Využijte možnost osobního setkání s výrobci a svěřte své dotazy povolaným. Na své si přijdou i fandové extraktů, vaporizace a nejrůznějších kuřáckých potřeb. Paleta bude opravdu široká. Dozvíte se spoustu zajímavých informací a novinek o využití konopí v léčbě, stavebnictví, průmyslu či veteriny. Dále se můžete těšit na doprovodný program zahrnující přednášky, besedy, konference či konopnou burzu. V neposlední řadě budou připraveny také workshopy, soutěže a afterparty.

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa