Cs.bitcoinethereumnews.com: Díky hlasování o federální legalizaci marihuany v USA Tilray stoupl o 22.81 %. Co byste měli dělat?

Cs.bitcoinethereumnews.com: Díky hlasování o federální legalizaci marihuany v USA Tilray stoupl o 22.81 %. Co byste měli dělat?

Tilray Brands Inc. (NASDAQ: TLRY) uzavřel v pátek maximum 22.81 % poté, co se objevily podrobnosti, že Kongres USA bude příští týden hlasovat o návrhu zákona o legalizaci marihuany na federální úrovni. Zatímco návrh zákona zatím neusiluje o legalizaci marihuany na federální úrovni, hlasování signalizuje progresivní posun směrem k legalizaci.

Přijmutím návrhu zákona by ,mohla odpadnout zbytečná byrokracie ve výzkumu kanabinoidů a mohlo by to vést k vývoji nových léků schválených FDA.

Jakýkoli pokrok směrem k federální legalizaci je důležitý pro ocenění TLRY. Signalizuje růst marihuanového průmyslu. V současné době 18 států legalizovalo nelékařské použití marihuany, zatímco 38 schvaluje lékařské použití s ​​omezeními. Zákon znamená významný pokrok směrem k vyřazení marihuany ze seznamů o omamných a psychotropních látkách.

Jakmile dojde k hlasování návrhu zákona o marihuaně, Tilray Brands bude mít zisk

Zdroj – TradingView

Při ocenění 8.56 USD je TLRY stále výrazně pod maximy akcie. To znamená, že akcie májí již velký pokrok k hodnotě 30 USD. RSI se prudce otočila vzhůru, což znamenalo začátek vzestupné hybnosti. Na MACD se začal stavět velice silný trend, což znamená, že akcie budou nadále posilovat.

Výkonnost akcií však bude do značné míry záviset na tom, zda návrh zákona projde nebo neprojde hlasováním.

Shrnutí

Zásoby marihuany by se v případě legalizace na federální úrovni těšily vysokému růstu. S vysokou pravděpodobností schválení návrhu zákona vyšle příští týden hlasování akcie raketově nahoru. Proto si myslíme, že TLRY je stále v nákupu za cenu 8.56 $.

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa