Americká sněmovna schválila návrh zákona (MORE) o dekriminalizaci konopí na federální úrovni!

Americká sněmovna schválila návrh zákona (MORE) o dekriminalizaci konopí na federální úrovni!

Zastánci konopí mají tento týden důvod k radosti. Sněmovnou USA prošel návrh zákona o vyjmutí rostliny Cannabis ze seznamu zakázaných látek. Je to již podruhé, co sněmovna schválila návrh zákona, který v USA dekriminalizuje marihuanu i na federální úrovni.

Zákon MORE (Marijuana Opportunity, Reinvestment, and Expungement) byl schválen 1. dubna většinou a to poměrem 220-204 hlasů. Předchozí verze návrhu zákona byla schválena již v prosinci 2020.

Je čas, aby Senát měl tu samou odvahu udělat to, co nyní Sněmovna reprezentantů udělala již dvakrát, hlasovat pro ukončení naší neúspěšné a rasistické války proti konzumentům marihuany,“ řekl High Times výkonný ředitel NORML Erik Altieri 

„Bude zapotřebí udělat ještě mnohem více práce, nicméně se již blížíme ke konci éry prohibice konopí,“ řekl Hawkins generální ředitel USCC. „S tím, jak stále více států zahajuje léčebné programy a programy pro užívání marihuany pro dospělé, narůstá i množství Američanů, kteří podporují reformy vedoucí např. k vytvoření více jak 400 000 pracovních pozic.

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa