Denik.cz: Soutěžte o 2 x 2,5 kg konopný lazurovací lak NATUROL (bezbarvý) v hodnotě 1 778 Kč

Denik.cz: Soutěžte o 2 x 2,5 kg konopný lazurovací lak NATUROL (bezbarvý) v hodnotě 1 778 Kč


Naše společnost HEMP PRODUCTION,CZ s.r.o. se již víc jak 15 let zabývá pěstováním a zpracováním konopí setého. Zaměřujeme se především na výrobu potravin z konopného semene a dále výrobou unikátních lazurovacích laků, barev a napouštěcích olejů s podílem konopného oleje.

NATUROL – ochranné nátěry na dřevo s konopným olejem. S blížícím se jarem Vám chceme představit tyto barvy-laky, určené k nátěrům chat, srubů, prolézaček, pergol, plotů, nábytku apod.

Celý článek – ZDE!

Při dodržení všech natíracích zásad vydrží nátěr 8 – 10 let.
O 1000 konopný olej napouštěcí
O 1025 lazurovací lak s konopným olejem
O 0300 lazurovací lak podlahový s konopným olejem
O 2025 email bílý s konopným olejem

NATUROL – je zcela výjimečný produkt, český patent, vyrobený právě z vysoce kvalitního konopného oleje.

Díky vysokému obsahu konopného oleje výborně vykresluje strukturu dřeva a dobře odolává vodě. Oproti klasickým lazurám NATUROL výrazně zvyšuje odolnost dřeva proti povětrnostním podmínkám. Vsakováním konopného oleje je dřevo hloubkově impregnováno i v nejmenších detailech. Zároveň je chráněno proti škůdcům. Byly provedeny zkoušky přilnavosti, doby zasychání, propustnosti pro vodu, přirozeného stárnutí bezbarvého laku a urychlená povětrnostní zkouška barevných variant laku. Na základě provedených testů lze lazurovací lak a email  doporučit pro nátěry např. plotů, zahradních domků a kůlen, obkladů v interiérech, dřevěných domů, chat, pergol, zahradního nábytku. Lazurovací lak byl certifikován Autorizovanou osobou č. 222, byl vydán Certifikát č. 1627/222/§5/2008 a výrobce vydal prohlášení o shodě. Lazurovací lak splňuje zákonné požadavky pro uvedení na trh.

PODMÍNKY SOUTĚŽE viz* Celý článek – ZDE!


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa