Fxstreet.cz: Po zveřejnění výsledků akcie Tilray prudce rostou

Fxstreet.cz: Po zveřejnění výsledků akcie Tilray prudce rostou

Akcie společnosti Tilray (TLRY.US) ve středu vzrostly téměř o 9,0 % poté, co společnost vykázal neočekávaný zisk za poslední čtvrtletí, přičemž zároveň oznámila exkluzivní partnerství se sítí supermarketů Whole Foods, která bude prodávat konopné prášky vyrobené dceřinou společností Manitoba Harvest .

Společnost vydělala 9 centů na akcii, čímž překonala očekávání trhu, která počítala se ztrátou ve výši 8 centů na akcii. Čistý příjem vzrostl o 23 % na 152 milionů USD, zejména díky 32 % nárůstu příjmů z konopí a 64 % růstu příjmů z alkoholických nápojů. Výnosy i přes růst nedosáhly očekávání analytiků ve výši 156,2 milionu USD.

Společnost Tilray si udržela dominantní postavení v Kanadě s 10,2% podílem na trhu s konopím.

Tilray (TLRY.US) – od poloviny března se cena akcií prakticky znásobila, avšak kupujícím se nepodařilo prolomit oblast klíčového odporu ve výši 9,00 USD, která je označena horní hranicí struktury 1:1, 23,6 % Fibonacciho retracementem poslední růstové vlny a horní hranicí sestupného kanálu. Pokud je cena pod ní, sentiment zůstává medvědí. Nejbližší podpora je kolem úrovně 4,80 USD a je označena předchozími cenovými reakcemi. Zdroj: xStation5
Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa