Forbesafrica.com: Sektor lékařského konopí v africkém Lesothu

Forbesafrica.com: Sektor lékařského konopí v africkém Lesothu

Jižní Afrika jen velmi pomalu těží z rostoucího globálního miliardového průmyslu lékařských kanabinoidních produktů. Jedna společnost v Lesothu se snaží tuto propast překlenout a stala se první společností s léčebným konopím na kontinentu, která je oprávněna vyvážet své farmaceutické produkty do Evropské unie.

V oblastech okolo Maluti obklopujících přehradu Katse v Lesothu jsou zaseta semena zelené revoluce. Vysoká nadmořská výška, usnadňující legislativa, kulturní historie a inovace země se spojují, aby podpořily vzkvétající obchod, jehož cílem je zásobovat explodující globální trh – trh léčebného konopí.

Společnost MG Health zaměřená na kontrolu kvality a vědeckou kultivaci produktu je zásadní pro cílový exportní trh, zejména v Evropě, kde by se mohla stát průkopníkem na trhu léčebného konopí. MG Health je prvním producentem léčebného konopí na kontinentu, který splňuje pokyny Evropské unie pro správnou výrobní praxi (GMP), které upravují bezpečnost a konzistenci při dovozu farmaceutického zboží do EU.

Po získání licence GMP se společnost MG Health spojila s mnichovským farmaceutickým Drapalinem, přičemž cílem partnerství je vydělat do roku 2027 na evropském trhu s léčebným konopím ve výši 37 milionů dolarů (Výzkum a trhy, 2020).

Vývozy do Německa, mimo jiné i již dřívější vývoz do Austrálie a Izraele, umožňují společnosti vytvořit potřebné příjmy a vstup na mnohem větší trh, což společnosti umožňuje posunout se ke svému cíli, kterým je nakonec dosáhnout 100 tun květu konopí ročně.

Takto to vypadá v jedné z mnoha provozoven společnosti MG Health v Africkém království Lesotho

Čtěte také: GALERIE: Takto to vypadalo v Novém Mexiku v lékárně R. Greenleaf o půlnoci před začátkem legálního prodeje marihuany!

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa