Bitcoinethereumnews.com: New Jersey začne 21. dubna legálně prodávat konopí i pro rekreační potřeby

Bitcoinethereumnews.com: New Jersey začne 21. dubna legálně prodávat konopí i pro rekreační potřeby

Příští týden uživatelé konopí v New Jersey zdvojnásobí své obvyklé oslavy 4/20: 21. dubna si dospělí starší 21 let budou moci legálně koupit marihuanu pro rekreační účely bez lékařského průkazu.

Do New Jersey, které se blíží, už to byla dlouhá doba legalizoval marihuanu v listopadu 2020. Přesto je to ten, který konopná komunita státu vítá s velkým očekáváním a zápalem.

„Pro New Jersey je to vzrušující čas,“ řekl New Jersey Cannabis Regulatory Commission Výkonný ředitel Jeff Brown ve veřejném prohlášení oznamujícím oficiální uvedení na trh. „Obyvatelé New Jersey hlasovali drtivou většinou pro přístup ke konopí pro dospělé a nyní je to tady. Jsem velmi hrdý na práci, kterou Komise za poslední rok odvedla pro otevření trhu.“

V souladu s zákon CREAMM, která zavádí licenční systém pro podniky s marihuanou, budou společnosti s léčebným konopím mezi prvními, které otevřou rekreační trh. Každý z nich bude hodnocen z hlediska své rozmanitosti v náboru a řízení, podpory komunitních programů, počtu nových a místních podniků, kterým poskytují technickou podporu, a procenta prodejců nebo dodavatelů vlastněných menšinami, se kterými uzavřela smlouvy. Dispenzární skóre bude zveřejněno a pravidelně aktualizováno na webových stránkách NJ-CRC.

Wesley McWhite III, ředitel diverzity a inkluze v NJ-CRC, poznamenal, že New Jersey při vydávání licencí podnikům s konopím klade nejvyšší prioritu na sociální spravedlnost.

„Víme, že zákony o zákazu drog v průběhu historie neúměrně ovlivnily černošské a hnědé komunity – a nadále v tom budou,“ řekl. „Sociálně spravedlivý trh s konopím bude mít značné zastoupení těch komunit v zaměstnání a ve vlastnictví a tyto společnosti, které těžily z trhu posledních 12 let – a nyní expandují do lukrativního rekreačního prostoru – hrají roli v pomoci splnit to.“

Seznam zařízení, která budou otevřena 21. dubna, bude zveřejněn na stránkách Komise.

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa