Burzovnisvet.cz: Technické indikátory jsou pro Sundial více než pozitivní

Burzovnisvet.cz: Technické indikátory jsou pro Sundial více než pozitivní

Akcie společnosti Sundial Growers (NASDAQ:SNDL) jsou připraveny jít nahoru, pokud budou ukazatele býčího charakteru. Akcie tohoto producenta konopí jsou již téměř rok pod tlakem. Obchodní cena akcií však roste a lidé začínají naskakovat na jejich vlnu.

Sněmovna reprezentantů Spojených států schválila návrh zákona, který dekriminalizuje užívání konopí na federální úrovni. Jak je vidět z grafu níže, na akcie SNDL to mělo podstatný vliv. Společnost však v posledních dnech zisky prudce odevzdala. Býci toho však mají dost a vidíme zadní voj.

Na grafu je vidět, že se formuje formace pohár a rukojeť. Formace grafu Cup and Handle připomíná pohár a rukojeť, kde pohár má tvar písmene „U“ a rukojeť má jemný posun směrem dolů. Tento vzor je býčím indikátorem. Poskytuje příležitost k dlouhým obchodům s nadějí na prodloužení nadcházející rally.

Na konci grafu je vidět býčí kladivo. Svíčkový obrazec kladivo se skládá ze dvou velkých čísel, dvou malých teček a knotů, které se táhnou od horního okraje ke spodnímu. Dochází k němu, když dojde k obratu trendu, což může znamenat, že akcie dosáhla svého dna. Proto jsou to všechno důležité ukazatele, které je třeba mít na paměti, abychom se posunuli vpřed.

Severní Amerikou se šíří legalizace konopí. Legalizace konopí je po celém světě kontroverzním tématem a mnoho lidí je stále proti ní.

Zatímco v Severní Americe se konopí stává stále legálnějším (některé státy USA, Kanada atd.), ve Spojených státech zůstává podle federálních zákonů nelegální. To znamená, že některá omezení týkající se užívání a držení konopí zůstávají v platnosti. Nedávné události jsou však pro SNDL a další akcie konopných společností po celém světě pozitivním katalyzátorem.

Bylo to přesně takové oznámení, jaké společnost SNDL hledá. Nedávno oznámila odklad zveřejnění svých posledních čtvrtletních údajů.

Kanadský producent konopí mezitím provádí akvizice společností, aby rozšířil svou nabídku. Pro laika však může být nejzajímavější akvizicí fúze se společností Alcanna, maloobchodním prodejcem alkoholu a výrobcem prémiových lihovin. Společnost Alcanna je největším kanadským fyzickým prodejcem alkoholu pod vlastní značkou, který má 171 poboček v provinciích po celé zemi.

Společnost Sundial si tedy dělá pořádek ve svém domě. Ve třetím čtvrtletí investoři viděli, že společnost schválila program zpětného odkupu akcií v hodnotě 100 milionů CAD a vykázala čistý zisk ve výši 11,3 milionu CAD. Generální ředitel společnosti Sundial Zachary George uvedl, že jedním z finančních cílů společnosti je dosáhnout do roku 2022 kladného cash flow. Celkově má společnost před sebou velký rok, což z SNDL v mých očích dělá nákup.

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa