Cellular Goods s 5% podílem Davida Beckhama podala svou první patentovou přihlášku na řešení pro rozjasnění pleti na bázi CBG

Cellular Goods s 5% podílem Davida Beckhama podala svou první patentovou přihlášku na řešení pro rozjasnění pleti na bázi CBG

Společnost zabývající se wellness se sídlem ve Velké Británii, která vyrábí spotřebitelské produkty osahující kanabinoidy na laboratorní úrovni, oznámila podání své první patentové přihlášky týkající se použití kanabinoidů pro rozjasnění pleti. 

Vnitřní a vnější faktory, jako jsou hormonální změny během těhotenství a vystavení slunci, mohou způsobit kožní onemocnění, jako je melasma a hyperpigmentace, které mohou způsobit změnu tónu pleti a její nerovnoměrnost. 

V kosmetice byla vyvinuta řada produktů, které lidem pomáhají dosáhnout rovnoměrného a jasnějšího tónu pleti.  

Většina produktů na trhu se spoléhá především na aktivní složky, jako je vitamín C, exfoliační kyseliny a hydrochinony, které jsou účinné při řešení melasmat a hyperpigmentace, ale mohou způsobit podráždění a citlivost pokožky. 

Série výzkumů, které zahrnovaly modely lidské tkáně in vitro, což je dobře zavedená metoda pro hodnocení účinnosti složek rozjasňujících pokožku, zjistila, že kanabinoidy vyrobené v laboratoři, jmenovitě kanabigerol (CBG), mohou zlepšit účinnost některých používaných aktivních složek. Což znamená, že tradičních produkty obsahující CBG by se staly pomocníky pro rozjasnění pleti nebo rovnoměrnosti tónu pleti související s různými faktory, jako je melasma a hyperpigmentace. 

„Těšíme se, že přispějeme k rostoucímu objemu výzkumu kanabinoidů, zejména jejich přínosů v péči o pleť, a zároveň rozšíříme naše patentové portfolio.“ uvedla Anna Chokina, generální ředitelka společnosti Cellular Goods.

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa