Hightimes.com: První registrovaná evropská Seed banka v Kodani

Hightimes.com: První registrovaná evropská Seed banka v Kodani

Hledání vysoce kvalitních semen konopí v Evropě bude snazší. Společnost Franchise Global Health oznámila, že její dánská pobočka Rangers Pharmaceutical bude podle tiskové zprávy z 28. dubna první evropskou legální a registrovanou seed bankou v dánské Kodani .

Seed banka je domovem jedné z největších sbírek svého druhu s 286 odrůdami, včetně několika prvotřídních genetik a vítězů 19 High Times Cannabis Cups. Společnost působí po celém světě, včetně Německa, Kanady, Kolumbie, Svatého Vincenta a Grenadin, Portugalska a Dánska.

Zatímco semenné banky lze nalézt na místech, jako je Nizozemsko a Spojené království, tato Seedd banka má licenci ke skladování, prodeji a vývozu semen konopí po celém světě v rámci právních rámců mezinárodního obchodu s povolením k dovozu a vývozu. Důsledné dodržování správné výrobní praxe (GMP) je součástí.

„V Evropě dodržujeme standardy EU-GMP, které vyžadují přísný přístup k výrobě všech léků,“ řekl High Times e-mailem předseda představenstva a generální ředitel Franchise Global Health Clifford Starke. 

„Lékařské konopí je ze své definice lék a my jsme se zavázali dodržovat tyto požadavky, aby pacienti mohli mít jistotu, že konzumují trvale vysoce kvalitní produkt.“

Autor: Benjamin M. Adams

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa