Republikánský senátor USA kritizuje Bidena za nedodržení slibu o legalizaci konopí

Republikánský senátor USA kritizuje Bidena za nedodržení slibu o legalizaci konopí

Poslanec Matt Gaetz (R) z Floridy nazval prezidenta Joea Bidena „neposlušným boomerem“, který sliboval ve své volební kampani pomoc s legalizací konopí a změny politiky uvedl Marihuana Moment.

Gaetz se chlubil, že byl jedním z pouhých tří republikánských členů Sněmovny, kteří hlasovali pro demokraticky vedený zákon o ukončení federální prohibice konopí, zatímco prezident Biden zaujímá spíše pasivní postavení což pro legalizaci konopí neprospěšné.

„Joe Bidene, kde jste? Sněmovna schválila návrh zákona. To je jeden z vašich předvolebních prezidentských cílů a přitom v Senátu zákon směřuje k smrti,“ dodal Gaetz.“  Udělejte to, co jste řekl, že uděláte. Tahem prezidentova pera bychom mohli v této zemi legalizaci konopí provést.“

Špatné zprávy pro velkou farmacii

Gaetz také odkazoval na studii, která přišla na souvislost mezi legalizací užívání konopí a poklesem užívání léků na předpis. „Špatné zprávy pro Big Pharma,“ řekl.

„Na Floridě můžeme ve velkém měřítku těžit z efektivních výzkumných grantů tak, abychom se dozvěděli více o potenciálu konopí a pomohli tím více lidem. I když máme po ruce legitimní výzkum a faktické důkazy, je před námi bohužel tato bouřlivá cesta.“

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa