Woody Harrelson v Hollywoodu slavnostně otevřel svou konopnou lékárnu (Fotogalerie)

Woody Harrelson v Hollywoodu slavnostně otevřel svou konopnou lékárnu (Fotogalerie)

Herec a aktivista Woody Harrelson byl zastáncem legalizace marihuany a konopí dlouho předtím, než získala podporu mnoha volených představitelů a skeptických občanů. Hvězda Cheers byla na slavnostním otevření maloobchodní výdejny konopí The Woods WeHo v pátek ve West Hollywood. Woody Harrelson oficiálně přestřihl pásku jako symbol toho, že podnik, který se nachází na 8271 Santa Monica Boulevard, je otevřen.

Šedesátiletý Harrelson, oblečený v košili s modrým vzorem a hnědých kalhotách, sdílel nůžky během ceremonie se starostkou West Hollywood Lauren Meisterovou.

Členka rady Lindsey Horvath, generální ředitelka West Hollywood Chamber Genevieve Morrillová spolu s Harrelsonovou manželkou Laurou Harrelsonovou a přítelem/hercem Stevem Guttenbergem byli také mezi těmi, kteří se akce zúčastnili.

Keith Kaplan, minulý předseda komory WeHo, předal Harrelsonovi zarámovanou jednodolarovou bankovku pro štěstí, což je tradice komory WeHo.

“Doufáme, že můžeme pomoci udělat obyvatele Západního Hollywoodu o něco šťastnější, přednesl Woody Harrelson.”

Harrelson založil The Woods WeHo se spoluzakladateli ERBA Devonem Wheelerem a Jayem Handalem, politickým komentátorem Billem Maherem, interiérovým designérem Thomasem Schoosem a výkonným ředitelem Schoos Design Michaelem Bermanem.

Zařízení, které se nachází mezi špičkovými restauracemi a nákupními centry, o rozloze 8 000 čtverečních stop, se skládá z vnitřního maloobchodního prostoru, který prodává řadu prémiových organických, sluncem vypěstovaných kalifornských bylin.

“Jsme tak nadšení, že máme The Woods otevřené,” řekl Morrill během slavností. 

A takto to vypadalo:

Už dlouho: Woody Harrelson (60) a starostka West Hollywood Lauren Meister se podělili o tu čest přestřihnout pásku u příležitosti slavnostního otevření maloobchodní výdejny konopí The Woods WeHo v pátek 13. května v západním Hollywoodu.
Slavnostní přestřižení pásky označilo otevření za symbol umístěný na 8271 Santa Monica Boulevard, je otevřen pro podnikání.
Hrdý moment: Harrelson zvedl certifikát The Woods' Certificate of Recognition během slavností pořádaných podél Santa Monica Blvd v západním Hollywoodu
Podpůrný: Kamenec na zdraví se na akci přitulil ke své ženě Laura Harrelson

Harrelson přiznal, že si nikdy nemyslel, že uvidí den, kdy by marihuana a konopí mohly být životaschopnými komoditami, které se legálně vyrábějí a prodávají!

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa