Thefreshtoast.com: Uhodnete, který stát z prodeje konopí právě překonal 3 miliardy dolarů?

Thefreshtoast.com: Uhodnete, který stát z prodeje konopí právě překonal 3 miliardy dolarů?

Podle státní komise pro kontrolu konopí přesáhly prodeje legálního konopí pro dospělé v Massachusetts oficiálně 3 miliardy dolarů.

Podle agentury dosáhl trh v Massachusetts prodeje rekreačního konopí 3 001 846 490 USD což je neuvěřitelných 66 040 622 780 Kč od jeho legalizace v prosinci 2016. Je hlášeno 216 maloobchodníků s konopím a 11 doručovatelských podniků.

Komise pro kontrolu konopí prokázala stabilní růst prodeje konopí a zdůraznila, že před osmi měsíci tržby státu přesáhly 2 miliardy dolarů. Během letošního svátku 4/20 byl celkový zisk 5 986 186 $ za jeden den.

Tyto raketově rostoucí prodeje na trhu s konopím  jdou ruku v ruce s obecným úspěchem prodeje v různých státech. Je důležité vzít v úvahu, že státy s legální marihuanou společně vygenerovaly ve srovnání s loňským rokem více než 3,7 miliardy dolarů na daních.

V Arizoně a Michiganu vydělal legální prodej konopí téměř 200 milionů dolarů na zisku. 

„Jsem hrdý, že naši zaměstnanci nadále pilně pracují, aby zajistili, že žadatelé projdou naším licenčním procesem efektivně,“ řekl ředitel Komise pro kontrolu konopí Shawn Collins. „Zařízení s marihuanou fungují v bezpečném, dostupném a efektivním regulovaném trhu a naše práce na zajištění rovnoprávných podmínek v tomto odvětví a agentuře zůstává v popředí.“

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa