Kolik obyvatelé New Jersey utratili za konopí během prvního měsíce legálního prodeje?

Kolik obyvatelé New Jersey utratili za konopí během prvního měsíce legálního prodeje?

Nyní, když uplynul měsíc od doby, kdy New Jersey zahájilo svůj dlouho očekávaný rekreační prodej konopí, státní regulační orgány odhalily, že spotřebitelé nakoupili konopí v hodnotě 24 milionů dolarů, tedy zhruba 5 milionů dolarů týdně a to po rekordním prvním dni, kdy byly utraceny 2 miliony dolarů. .

Na úterním zasedání,  o kterém informoval  New Jersey Monitor, schválila komise pro regulaci konopí pět dalších povolení pro výdejny pouze pro lékařské účely, aby mohly začít prodávat konopí pro dospělé.

Mezi nové maloobchodní prodejny patří Garden State Dispensaries ve Woodbridge, Union a Eatontown, The Apothecarium v ​​Lodi a Ascend Wellness v Montclair. Připojují se k dalším 12 ambulancím, které zahájily prodej minulý měsíc. 13. místo získalo konečné schválení až před dvěma týdny.

„Je to opravdu jen začátek a myslím, že to ukazuje, že na tomto trhu zbývá ještě mnoho prostoru,“ řekl Jeff Brown, výkonný ředitel Cannabis Regulatory Commission.

Kromě toho bylo během jednání uděleno celkem 46 podmíněných licencí, z toho 22 pro kultivátory, 13 pro výrobce a 11 pro rekreační prodejce.

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa