Rhode Island se stává 19. státem, který legalizuje konopí

Rhode Island se stává 19. státem, který legalizuje konopí

Guvernér Dan McKee, který hovořil o krocích Státního domu v Providence, řekl, že zákon je „spravedlivý, kontrolovaný a bezpečný“, přičemž vytváří regulační rámec, který klade důraz na veřejné zdraví a bezpečnost.

Rhode Island se tahem pera připojil ke dvěma sousedním státům a 16 dalším v legalizaci rekreačního užívání konopí a stal se 19. státem v zemi, který ukončil prohibici marihuany.

Po měsících vyjednávání mezi zákonodárci, obhájci, zúčastněnými stranami a úřadem guvernéra a necelých 24 hodin poté, co  zákonodárci drtivou většinou schválili zákon o legalizaci , guvernér Dan McKee podepsal opatření, které slibuje automatické smazání dřívějších odsouzení za držení marihuany a rezervuje čtvrtinu nových licencí maloobchodních prodejen pro menšinové komunity neúměrně postižené válkou proti drogám, uvedl Providence Journal.

Když McKee hovořil o krocích Státního domu v Providence, řekl McKee, že zákon je „spravedlivý, kontrolovaný a bezpečný“, přičemž vytváří regulační rámec, který klade důraz na veřejné zdraví a bezpečnost. „Konečným výsledkem je výhra pro náš stát jak sociálně, tak ekonomicky.“

Zdroj: Thefreshtoast.com, Maureen Meehan

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa