Moffat malé město Colorada se chce kvůli konopné turistice přejmenovat na „Kush“

Moffat malé město Colorada se chce kvůli konopné turistice přejmenovat na „Kush“

Benzinga nedávno oznámila, že konopná turistika představuje odvětví v  hodnotě 17 miliard dolarů. Nyní se Moffat, malé město v Coloradu se 120 obyvateli, snaží tuto příležitost využít. Za tímto účelem město v jižním Coloradu v údolí San Luis vážně uvažuje o změně svého názvu na „Kush“. Ve snaze o rebranding má město zájem o přicházející vlnu konopné turistiky.

Za iniciativou stojí Mike Bigggio, který spoluzaložil Area 420, přesněji 420 akrový Cannabis Business Park (určený pro licencované komerční pěstování). 

„Chci to založit jako světově uznávaný region konopí,“ řekl Bigggio pro Denver Post.

Co je Kush?

Navrhovaný název „Kush“ odkazuje na landrace kmen marihuany pocházející z údolí řeky Amudarja, který se nachází na hranici mezi Tádžikistánem a Uzbekistánem. Podle  Weedmaps tato odrůda plevele rostla ve volné přírodě po staletí a stabilizovala svůj genetický profil neustálým přirozeným výběrem.

Cassandra Foxxová, starostka Moffata, říká, že by hlasovala pro „Kush“ a poznamenala, že „změna je vždy dobrá“.

Zejména ve světle fiskálních výhod, které Oblast 420 a konopný průmysl městu přináší. Oblast 420 jako konopné centrum nebo „shluk“ má potenciál přilákat společnosti všech velikostí, které by mohly spolupracovat, soutěžit a spolupracovat, podporovat inovace v oblasti konopí a stimulovat místní ekonomiku.

Starostka Foxxová ta dodala, že za posledních pět let od zahájení Area 420 příjmy města vyletěly z 80 000 USD na ~ 400 000 USD na spotřebních daních, z nichž většina pochází z marihuanového průmyslu. Peníze šly na financování škol, silnic a rozvoje bydlení.

Takto vypadá 420 akrů pozemku konopné společnosti Area420 v Moffet, Jižní Colorado
Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa