Společnost Cantourage představuje v Německu druhý produkt z léčebného konopí Clever Leaves – IQANNA. 

Společnost Cantourage představuje v Německu druhý produkt z léčebného konopí Clever Leaves – IQANNA. 

IQANNA č. 10 je produkt ze sušených květin s vysokým obsahem THC založený na kultivaru Wappa a v současnosti se vyrábí v továrně Clever Leaves v Portugalsku. Přípravek bude nově dostupný pro pacienty v německých lékárnách.

Rozšířené partnerství je snahou o rozšíření sortimentu vysoce kvalitních produktů z lékařského konopí, které Cantourage dodává na trh EU.

Generální ředitel společnosti Clever Leaves , Andres Fajardo, uvedl: „Rozšíření distribuce je důležitým cílem a jsme potěšeni, že úspěšné strategické partnerství s Cantourage nám umožnilo učinit tento další krok k uvedení našich vysoce kvalitních produktů a značek na evropský trh.

Cantourage zpracovává květy konopí IQANNA č. 10 na bázi Wappa a přeměňuje je na léčebné konopné produkty s jednou z nejvyšších úrovní THC dostupných v německých lékárnách. IQANNA č. 10 je druhým produktem Clever Leaves dostupným pacientům v Německu, přičemž další produkty pod značkou IQANNA budou v zemi uvedeny v nadcházejících týdnech.

CEO společnosti Cantourage, Philip Schetter, k tomu uvedl: „Dnešní uvedení květů lékařského konopí IQANNA č. 10 je důležitým krokem v našem intenzivnějším partnerství s Clever Leaves a dále zlepšuje již tak rostoucí řadu produktů z lékařského konopí dostupných německým lékárnám a pacientům. 

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa