Kanabo – Memorandum o zřízení zařízení na výrobu léčebného konopí ve Španělsku

Kanabo – Memorandum o zřízení zařízení na výrobu léčebného konopí ve Španělsku

Společnost Kanabo podepsala memorandum o (MoU) projektu pěstování léčebného konopí ve Španělsku. Zařízení umožní vypěstovat a zpracovat 4000 kg konopí ročně indoor pěstováním. Zařízení, které má vzniknout ve španělském Madridu, se zaměří výhradně na léčebné konopí.

Kanabo Group vytvořila izraelskou dceřinou společnost Kanabo Agritec Ltd. (Agritec), kterou Kanabo Research Ltd, 100% dceřiná společnost Kanabo Group vlastní 40% podílu spolu s určitými dodatečnými kontrolními právy nad strategickým řízením dceřiné společnosti.

Generální ředitel Kanabo Group, Avihu Tamir, uvedl: „Dnešním oznámením jsme opravdu nadšeni. Agritec poskytuje Kanabo Group plc příležitost realizovat hodnotu našeho rozsáhlého, existujícího intelektuálního kapitálu v pěstování a produkci léčebného konopí a poskytuje krátkodobé výnosy z poradenství.  

Kanabo je mezinárodní společnost, která se věnuje vývoji, výrobě a distribuci produktů z konopí pro pacienty v lékařské péči. Svůj zájem zaměřuje na výrobky určené především pro spotřebitele CBD, jak ze skupiny pacientů, tak zájemcům z řad široké veřejnosti. Firma provádí rozsáhlý výzkum a vývoj s cílem vyvinout vysoce kvalitní receptury konopného extraktu, inovativní vaporizéry pro medicínské účely a různá řešení pro nekuřáckou konzumaci – díky tomu je užívání snadné a dostupné pro každého. Klinické a validační aktivity, včetně testů bezpečnosti a účinnosti, probíhají v Izraeli – zavedeném lídrovi v konopném průmyslu.

Zákazníci společnosti Agritec budou mít prospěch ze služeb Kanabo, včetně: nákupu, návrhu a výstavby komerčních zařízení pro pěstování konopí pro léčebné účely; kvalitní genetiky a standardních operačních postupů pro optimální pěstování léčebného konopí; posklizňové služby včetně dohod o odběru s Kanabo Group; možnost navrhovat služby pro podávání zpráv a dokumentaci u místních úřadů; a místní školení a také průběžných poradenských služeb.

Podle podmínek memoranda o dohodě s Agritec může získat až 20% vlastnictví projektu na základě dosažení dohodnutých cílů.

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa