První léčebné konopí dorazilo z Malty do Německa

První léčebné konopí dorazilo z Malty do Německa

Společnost Materia Malta potvrdila, že dokončila svůj první export produktů léčebného konopí z Malty do Německa. Vývoz komerčního léčebného konopí pochází z výrobního závodu společnosti EU GMP.

Německá distribuční dceřiná společnost Materia Malta , Materia Deutschland GmbH, zásilku převzala a zahájila prodej do lékáren s řadou již přijatých předobjednávek, které budou vyřízeny v nejbližších dnech.

Výkonný ředitel Europe of Materia, Nick Pateras, uvedl: „Naše produkty již pomáhají pacientům na Maltě zlepšit kvalitu jejich života a nyní můžeme podporovat potřeby pacientů také v Německu.

„Věříme, že Malta bude hrát důležitou roli v globálním dodavatelském řetězci konopí, jak to po desetiletí dělala v širším farmaceutickém sektoru. Jsme hrdí na to, že jsme společností, která vytváří nové hranice pro maltský a evropský konopný průmysl.“

V roce 2021 získala Materia Malta Operating Ltd licenci na komerční produkci konopí pro léčebné a výzkumné účely. Materia Malta získala licenci od Malta Medicines Authority, která umožňuje komerční produkci a vývoz léčebného konopí.

Materia se zaměřuje na pronikání na evropský trh léčebného konopí přes Německo a v roce 2021 oznámila dohodu s Eurox Pharma o distribuci jejích extraktů z léčebného konopí v zemi.

V souladu s touto strategií loni jako první společnost zabývající se léčebným konopím, která vstoupila na burzu v Londýně, Kanabo Group, podepsala prohlášení o záměru získat Materii. 

Společnost nyní poskytla aktualizaci dohody a uvedla, že diskuse se rozvinuly tak, že obě strany se domnívají, že vztah je nejlépe naplnit prostřednictvím smlouvy o smluvní výrobě, na rozdíl od dříve navrhované transakce.

Cílem dvojice je inovovat evropský dodavatelský řetězec léčebného konopí tím, že se zaměří na dovoz a prodej produktů léčebného konopí do německých lékáren prostřednictvím Materia Deutschland a přinášení nových produktů pacientům.

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa