Představitelé Floridy vyhlašují vítěze studentské soutěže o inovaci konopí

Představitelé Floridy vyhlašují vítěze studentské soutěže o inovaci konopí

Ministerstvo zemědělství Floridy v úterý oznámilo osm vítězů ze studentů 5. až 11. třídy, kteří zaslali eseje o inovativním využití konopí v rámci každoroční soutěže „Historie zemědělství a kreativita“.

Letošní soutěž vynikla svým zaměřením na alternativní, udržitelné využití rostliny konopí. Oddělení pracovalo na podpoře rozvíjejícího se konopného průmyslu, zejména po federální legalizaci plodiny podle Farm Bill z roku 2018.

Vyzvala studenty 4. až 11. třídy, aby předložili eseje o 500 slovech, aby měli nárok na stipendia ve výši 1 000 USD a byli oceněni na příštím zasedání floridského kabinetu ve státním Kapitolu. Tito studenti byli nyní vybráni, i když katedra neuvedla podrobně, jakými tématy souvisejícími s konopím se vítězné eseje týkaly.

Popis požadavků na esej vysvětlil, že konopí bylo federálně legalizováno a plodina představuje „různorodou komoditu a lze ji zušlechtit na různé komerční položky, jako je papír, lano, barvy atd.

„Stejně jako hi-tech inovace změnily samotný základ toho, jak pojímáme vše od telefonů přes počítače až po domácí spotřebiče; totéž platí o konopí,“ stálo v něm. „Některé z nejpozoruhodnějších vynálezů vyrobených z konopí zahrnují letadla, auta, baterie, brýle, hempcrete (betonový stavební materiál), plasty a mnoho dalšího. Možnosti jsou nekonečné.“

Eseje o 500 slovech se měly zaměřit na vynálezy, které studenti vymysleli a které by mohly být vyrobeny z alespoň 50 procent konopí.

Vítězní studenti:

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa