Byl odhalen vítěz ocenění NJ Cannabis Insider 2023: Breakout Business of the Year

Byl odhalen vítěz ocenění NJ Cannabis Insider 2023: Breakout Business of the Year

Dne 8. června pořádá NJ Cannabis Insider jedinou přehlídku cen konopí v Garden State, která oslavuje jednotlivce a společnosti, kteří formují toto odvětví. Black-tie záležitost v Carteret Performing Arts Center je událost Who’s Who etablovaných a nastupujících silových hráčů, kteří se na jednu noc sešli, aby ocenili dokonalost a úspěchy ve vesmíru za posledních 12 měsíců. Pro veřejnost je k dispozici omezený počet vstupenek. Zaregistrujte se zde .

atímco vítězové v 17 kategoriích budou odhaleni večer na předávání cen , ceny Publisher’s Choice vyhlašujeme s předstihem. Dnes jsme se zaměřili na vítěze Breakout Business of the Year: Holistic Solutions

Holistic Solutions, kterou založila Suzan C. Nickelson , je léčebná a rekreační lékárna, původně licencovaná na základě kola žádostí o konopí ve státě New Jersey v roce 2019.

Společnost Holistic Solutions se zapsala do historie v únoru 2023, kdy se stala prvním obchodem s léčebným konopím ve vlastnictví černochů, který byl otevřen v New Jersey – slavnostní přestřižení pásky se shodovalo s měsícem černé historie.

Holistic Solutions, první výdejna konopí pro ženy ve vlastnictví černochů v New Jersey, byla otevřena během měsíce černošské historie 10. února 2023.

Výdejna South Jersey na adrese 451 White Horse Pike v Atco v Camden County se letos znovu zapsala do historie poté, co byla 6. května otevřena pro dospělé spotřebitele. Výdejna obsahuje značky konopí vlastněné ženami a BIPOC, jako je Miss Grass a But -A-Cake .

Společnost není nic bez silného vůdce a Suzan – matka tří dětí, která má jamajský původ a původ z Taino – si klade za cíl revolucionizovat současné odvětví prostřednictvím Holistic Solutions poskytováním kvalitního a cenově dostupného konopí spolu se vzdělávacími a wellness službami, řekla. Jako podnikatelka v odvětví, kde dominují muži, se pro ostatní majitelky podniků stala lidovou hrdinkou.

„Je to o záměrnosti, vytrvalosti a odolnosti,“ řekla publiku na nedávné obchodní networkingové akci NJ Cannabis Insider. „Nedovol, aby ti někdo něco vysvětloval.“ Protože ženy v tomto prostoru nás někdy neberou vážně a není nám dáno to, co si zasloužíme.“

Výdejna konopí Holistic Solutions v New Jersey společnosti Suzan Nickelson byla vyhlášena volbou Publisher’s Choice 2023 NJ Cannabis Insider Breakout Business of the Year.© Jelani Gibson/nj.com/TNS

Začátkem tohoto roku se zasadila o to, aby její zaměstnanci vytvořili odbory, což je dohoda, která zajišťuje, aby všichni v obchodě rostli společně. Budování týmu je něco, čemu Suzan přikládá vysokou hodnotu, řekla.

„Mít soudržný tým bylo velmi důležité pro to, abychom se dokázali vypořádat s vrcholy a pády v konopném průmyslu,“ řekl. „Každý den je to neustálý střed.

Suzan řekla, že svým předním přepážkovým prodejcům neříká „nabídkové řízení“. „Říkáme jim ‚ambasadoři‘, protože jsou prvním kontaktem, který máte s naším obchodem. Chceme, abyste měli příjemný zážitek a ten zážitek, který jste měli na oplátku.”

Suzan má 24 let zkušeností ve veřejné službě, naposledy působila jako státní administrátor pro vztahy se zaměstnanci a dohlížel na celostátní operace. Svou státní kariéru zahájila v roce 1997 ochranou nejzranitelnějších dětí v New Jersey před zneužíváním. Než začala sloužit státu, pracovala pro několik neziskových a advokátních agentur.

Suzan je také zakladatelkou společnosti Ital Daughters LLC, poradenské společnosti v oblasti konopí a konopí, která se specializuje na pomoc menšinám, ženám a veteránům spolu s místními samosprávami a zúčastněnými stranami při porozumění dodržování předpisů a regulačních aspektů tohoto odvětví.

Být svěřena do komunit, kde se konopné podniky otevírají, je jednou z jejích největších rad pro podniky, které žádají o licence k provozování v New Jersey. Řekla, že se účastnila komunitních akcí, jako jsou veteránské veletrhy, místní přehlídky a podobně, dlouho předtím, než jí bylo uděleno povolení k činnosti.

„Ujistěte se, že vám mohou věřit,“ řekla. „Ukázat. Poznejte komunitu…Když jsme otevřeli, vložili jsme 1,3 milionu dolarů zpět do komunity na profesionální služby v naší výstavbě.“

Vítězové soutěže Publisher’s Choice:

Excelence ve vzdělávání: Ara Kasashian

Enrique Lavín je vydavatelem a editorem NJ Cannabis Insider , týdenního online obchodního deníku a skupiny událostí založeného na předplatitelích, produkované společností NJ Advance Media, která také vydává NJ.com , The Star-Ledger a další přidružené noviny. Sledujte ho na LinkedIn .

©2023 Advance Local Media LLC. Navštivte nj.com. Distribuováno Tribune Content Agency, LLC.

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa