Gruzie: Vládní komise schvaluje otevření 3. výdejny léčebného konopí

Gruzie: Vládní komise schvaluje otevření 3. výdejny léčebného konopí

Gruzínská vládní komise pro přístup k lékařskému konopí schválila otevření třetí výdejny léčebného konopí.

Společnost Trulieve je podle svých webových stránek předním poskytovatelem léčebného a rekreačního konopí a produktů CBD .

V dubnovém jednomyslném virtuálním hlasování schválila gruzínská komise pro přístup k lékařskému konopí výdejní licence dvěma společnostem, aby mohly začít distribuovat léčebný konopný olej více než 27 000 Gruzíncům, kteří jsou v současné době v oficiálním registru.

Do té doby bylo v Gruzii legální vlastnit a používat léčebný konopný olej, ale bylo nezákonné zde pěstovat nebo převážet jej přes státní hranice.

Bývalý státní poslanec Allen Peake, republikán z Maconu, prosadil původní legislativu k legalizaci konopného oleje, i když řekl, že věděl, že ho to bude stát politicky. V roce 2018 odešel z Georgia House.

Od té doby pomáhal s nelegálním transportem konopného oleje do Gruzie a bezplatně ji dostal do rukou pacientů v oficiálním registru.

„Je hezké vidět hotový produkt něčeho, na čem jste dlouho pracovali, a je to něco, pro co jsme byli velmi nadšení a mnoho odvážných rodin velmi tvrdě pracovalo, aby se to v Gruzii stalo. “ řekla Peake. „Byla to jedna ze skutečných ctí mého života, že jsem se mohl zapojit do těchto velmi odvážných rodin.“

Trulieve již má prodejnu na North Cobb Parkway v Marietta.

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa