Astrasana a Clever Leaves budou dodávat léčebné konopí do České republiky a Švýcarska

Astrasana a Clever Leaves budou dodávat léčebné konopí do České republiky a Švýcarska

Astrasana a Clever Leaves uzavřely partnerství za účelem vytvoření mezinárodní smlouvy o dodávkách extraktů z lékařského konopí v České republice a Švýcarsku.

Clever Leaves Holdings Inc, globální společnost zabývající se léčebným konopím, dnes oznámila příchod své první zásilky extraktů z lékařského konopí z Kolumbie do švýcarského partnera Astrasana Holding AG.

Jde o první komerční zásilku Clever Leaves do Švýcarska , kde je Astrasana zavedeným distributorem léčebného konopí.  

Společnosti Clever Leaves a Astrasana se navíc připravují na první zásilku extraktů z léčebného konopí do České republiky, kde má Astrasana farmaceutické provozy a spravuje vlastní lékárnu specializovanou na prodej léčebného konopí.

Smlouva o dodávkách mezi Clever Leaves a Astrasanou umožní Clever Leaves expandovat na nové evropské trhy a dále upevnit svou pozici globálního poskytovatele léčebného konopí.

Švýcarsko i Česká republika zaznamenaly nedávné legislativní změny ve prospěch léčebného konopí a jsou v popředí vznikajícího evropského konopného průmyslu.

„Dohoda o dodávkách zaručuje společnosti Astrasana spolehlivou a konzistentní dodávku extraktů z lékařského konopí za konkurenceschopné ceny, poskytuje jistotu plánování a umožňuje bezproblémový provoz,“ řekl generální ředitel Astrasana Holding Yves Antoniazzi.

„Toto partnerství se společností Clever Leaves nejen zajišťuje stálý přísun prémiových produktů z lékařského konopí pro zákazníky Astrasany, ale také zintenzivňuje stávající spolupráci mezi těmito dvěma společnostmi a připravuje půdu pro budoucí příležitosti růstu.“

Clever Leaves, veřejně obchodovaná společnost s dobře uznávanou reputací v konopném průmyslu, funguje od roku 2016 a je známá svými odbornými znalostmi ve výrobě vysoce kvalitních extraktů z lékařského konopí.

Závazek společnosti dodržovat nejvyšší standardy v tomto odvětví je dokonale v souladu s hodnotami a posláním Astrasany poskytovat pacientům po celém světě bezpečné a účinné produkty léčebného konopí.

Spoluzakladatel a generální ředitel společnosti Clever Leaves, Andres Fajardo, uvedl: „První komerční dodávka extraktů z lékařského konopí společnosti Clever Leaves do Astrasany ve Švýcarsku představuje významný krok směrem k našemu cíli rozšířit přístup pacientů k vysoce kvalitnímu léčebnému konopí v celé Evropě i mimo ni. .

„Prostřednictvím našeho strategického partnerství s Astrasanou se těšíme na sladění našich schopností a další pronikání do nových zemí v Evropě, jako je Švýcarsko a Česká republika. Jako společnost se i nadále zaměřujeme na podporu inovací v tomto odvětví a vytváření bezpečných produktů farmaceutické kvality pro pacienty v nouzi.“ 

S globálním dosahem a odbornými znalostmi společnosti Clever Leaves v oboru konopí je Astrasana připravena dále posílit svou pozici předního poskytovatele a distributora léčebného konopí v České republice a Švýcarsku.

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa