Zpětně zajímavost z USA: Fatburger uvedl na trh omezenou edici kečupu s THC

Zpětně zajímavost z USA: Fatburger uvedl na trh omezenou edici kečupu s THC

Kiva x Fatburger Ketchup obsahoval 10 mg THC na balení.

Společnost Kiva Confections oznámila partnerství s burgerovým řetězcem Fatburger o letošních svátcích 4/20 na vydání limitované edice kečupu Kiva x Fatburger s obsahem konopí.

První svého druhu konopný kečup byl k dispozici po omezenou dobu pouze od 6. dubna na zúčastněných místech Artist Tree a Sweet Flower v Los Angeles.

Kiva x Fatburger Ketchup obsahoval 10 mg THC na balení, což z něj udělalo dokonalou „pochoutku“ pro všechny vaše hamburgery a hranolky vyrobené na objednávku Fatburgerem před oblíbeným svátkem 4/20. 

„Každý rok se snaží na svátek 4/20 přinést Fatburger naši vlastní speciální příchuť,“ řekl Taylor Fischer, viceprezident marketingu společnosti Fatburger. „Kiva se perfektně hodila z hlediska spolupráce, protože má nejen neuvěřitelně silnou kalifornskou fanouškovskou základnu, jako má Fatburger, ale kvalita jejich produktů je v konopném prostoru bezkonkurenční, podobně jako na nás pohlíží v burgerovém průmyslu. Naše speciální omáčka určitě posunula hru o munchies na vyšší úroveň.“

Zdroj: www.cannabisequipmentnews.com

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa