Thajsko – Four Twenty oslavilo na CannaVersary rok legálního konopí (Foto)

Thajsko – Four Twenty oslavilo na CannaVersary rok legálního konopí (Foto)

Je tomu rok, co Thajsko 9. června 2022 změnilo svou historii legalizací konopí. U příležitosti tohoto převratného posunu uspořádala konopná výdejna Four Twenty se sídlem v Bangkoku velkolepou událost nazvanou CannaVersary: ​​Thajská konopná revoluce. Akce se konala v malebné High Garden Rooftop Four Twenty v Sukhumvit 21 a poskytla perfektní místo pro ostatní nadšence a podnikatele konopí, aby se mohli smísit a zapojit se do různých aktivit souvisejících s plevelem.

Diskuse v oboru

Jedním z hlavních vrcholů akce byl NOW & NEXT Industry Talk , pořádaný společností HighEQ. Vystupovali na něm špičkoví panelisté jako Alex Haze (Green House Thailand), Tai Taveepanichpan (Four Twenty), Carl (Cannabox), Korn ( Phuket High) a Bryant Chou (High EQ).

Tito profesionálové se ponořili do současné situace a budoucích vyhlídek thajského konopného průmyslu. A s velkým zaměřením na nově vznikající obchodní aspekty a výzvy, jimž čelí pěstitelé, se diskuse dotkly mnoha úhlů pohledu na očekávaný pokrok a aspirace pro nadcházející roky.

Panelová diskuse nabídla podněty k zamyšlení. Majitel Phuket High, Korn, vzpomínal na pozitivní vibrace z loňského roku. Mezitím Tai z Four Twenty zůstal zaneprázdněn, když donášel vybavení a konzultoval s firmami problematiku obchodu. Carl z Cannabox se podělil o svůj osobní a profesní růst, úspěch a výzvy.

Během diskuse o bostonském modelu Carl vyjádřil svůj silný nesouhlas, považoval to za špatný nápad a naznačil, že léčebné konopí by mohlo být považováno za podvod. Bylo však poznamenáno, že thajská vláda zvažuje alternativní scénáře, jejichž cílem je chránit veřejnost i zúčastněné strany v odvětví, což může vést k náročnějším licenčním procesům, které by mohly zvýhodnit větší společnosti a investory.

Panel také zmínil švýcarský přístup harm reduction jako pozitivní příklad. V Thajsku nová nařízení zahrnují ustanovení o limitech osobního držení, kdy jednotlivci mohou nosit určité množství konopí a pěstovat až 12 rostlin na domácnost. Zvláštní předpisy budou podléhat i výdejny umístěné v blízkosti škol a institucí.

Zatímco celkový tón diskuse byl optimistický, zemědělci se neštítili vyjádřit zklamání ze svých příjmů v posledních letech. Nicméně mnoho účastníků zaznamenalo růst zdravotní turistiky a párty turistiky související s konopím jako slibné trendy do budoucna.

Workshopy, soutěže a zábava

Kromě zasvěcené panelové diskuse měla CannaVersary také spoustu skvělých workshopů, které nechaly zazářit vnitřní konopnou kreativitu každého. Vzhledem k spalujícím vlnám veder si účastníci užili osvěžující kokosové nápoje jako příjemnou pochoutku na uvítanou, která je připravila na napínavé oslavy, které je čekají. Kreativním zvratem byla přeměna těchto kokosů na roztomilá a ekologická kokosová bonga během workshopu. Jak pěkné to je?

V dnešní době, když mluvíme o konopí, lidé často myslí na klasický zelený vzhled a stereotypně mužskou atmosféru. Ale tato akce tuto myšlenku totálně postavila na hlavu! Kromě ekologického workshopu o kokosových bongech měli účastníci možnost zúčastnit se nápaditého workshopu na tácy z pryskyřice. Zde účastníci prozkoumali svou uměleckou stránku, hráli si s jedinečnými tvary a přizpůsobitelnými barvami pro své vlastní personalizované podnosy. Bylo to všechno o tom, popustit uzdu své fantazii a vytvořit zážitek z konopí, který se opravdu cítil tak akorát.

A co by to bylo za oslavu bez zábavy a her? Jako hvězda večera zazářila kuřácká soutěž, jejíž účastníci soutěžili v kategoriích začátečník a pokročilý. Smích a radost naplnily vzduch, když soutěžící kouřili své gramy konopí, což předvádělo thajské objetí pozoruhodné všestrannosti rostliny.

Přirozeně, hudba a zábava byly ústředním bodem slavností. DJs udávají tón s reggae, dub, house a disco beaty. Živá vystoupení uchvátila publikum, zatímco nabídka lahodných jídel přidala další vrstvu vzrušení.

Naděje do budoucna

Všem zúčastněným bylo jasné, že CannaVersary učinila významné kroky k podpoře kultury konopí v Thajsku. Akce úspěšně spojila významné osobnosti ze světa konopí a vytvořila pohodlné prostředí pro sdílení znalostí, vytváření sítí a spolupráci. Hlavním tématem večera bylo předvedení mimořádného potenciálu místních značek konopí. To zdůraznilo důležitost podpory těchto podniků pro podporu růstu komunity konopí v Thajsku.

Tato první událost CannaVersary jistě připravila cestu pro budoucí oslavy. Vzbuzuje tak naději, že se stane každoroční tradicí, která bude sloužit jako připomínka dosaženého pokroku a trvalý zdroj povzbuzení pro místní průmysl.

Zdroj: thethaiger.com/

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa