Cannabis Travel 2023: Nejlepší země ve Střední Americe a Karibiku přátelské ke Cannabis

Cannabis Travel 2023: Nejlepší země ve Střední Americe a Karibiku přátelské ke Cannabis

Vodopády, moře, nekonečné promenády a Cannabis wellness patří k těm nejkrásnějším a nejpohodovějším vyhledávaným cílem většiny cestování. Poskytnou vám pozitivní sílu, čistotu a životodárnou energii. Vydejte se s námi po destinacích které jsou přátelské ke konopí a Cannabis kultuře.

1) Jamajka: dlouhodobé útočiště pro milovníky Cannabis

Díky jednomu jedinečnému náboženství je Jamajka dlouho rájem milovníků marihuany. Proto je překvapivé zjištění, že tráva byla dekriminalizována teprve od roku 2015. Zákon povoluje až 2 unce nebo až pět rostlin pro osobní potřebu, a pokud byste se rádi stali rastafariáni, můžete použít neomezené množství marihuany pro náboženské účely, kdykoli budete chtít.

2) Mexiko: kde je kouření trávy lidským právem

Podobně v Mexiku najdete de-facto legalizaci trávy. Držení až 5 gramů bylo dekriminalizováno v roce 2009, následovala legalizace osobního pěstování v případu Nejvyššího soudu v roce 2015, který konstatoval, že „zakazovat lidem pěstovat Cannabis pro osobní potřebu bylo protiústavní, protože porušovalo lidské právo na svobodný vývoj své osobnosti.“ Léčivé použití bylo legální v roce 2016 a mnozí si myslí, že plná legalizace pro rekreační použití bude brzy následovat.

3) Belize: pěstování vlastních rostlin je zde hračka

Belize se rychle stává pohodovou destinací pro milovníky konopí. V roce 2021 vláda oznámila plány na dekriminalizaci osobního užívání konopí a uznala potenciální výhody této byliny pro relaxaci a léčebné účely. Tento krok vedl k uvolněnějšímu přístupu k užívání konopí a Belize se rychle stává oblíbeným místem pro ty, kteří chtějí nakopnout a užít si výhody této úžasné rostliny. Vzhledem k tomu, že země pokračuje ve zkoumání potenciálu této všestranné rostliny, je jasné, že Belize je na dobré cestě stát se destinací, kterou musí konopí nadšenci z celého světa navštívit.

4) Kostarika: živá „pura vida“ s dekriminalizovanou rekreační trávou

Stále oblíbená prázdninová destinace, Kostarika, je ekologickým tropickým rájem, kde přátelští místní žijí „Pura Vida“. Stejně jako Belize také dekriminalizovali rekreační marihuanu, což znamená, že ačkoli je to nezákonné, policie nepátrá po normálních průměrných uživatelích.

A poslední poznámka…

Zákonnost konopí se v jednotlivých zemích značně liší, proto je důležité před cestou zkontrolovat předpisy zvolené destinace, zejména pokud jste držitelem lékařského předpisu. Zatímco některé země nyní mají relativně progresivní zákony o užívání pro dospělé, jiné nepovolují lékařské použití, nebo dokonce CBD. 

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa