SKUNK – Cannabis genetika která zahýbala evropským světem!

SKUNK – Cannabis genetika která zahýbala evropským světem!

Skunk je bezpochyby jednou z nejznámějších a nejpěstovanějších odrůd konopí na světě. Skunk marihuana je poly hybrid mezi dvěma Sativa landraces – Columbian Gold a Acapulco Gold – a čistokrevnou Afghani Indica .

Tento legendární kmen konopí byl vyvinut na počátku 70. let v Kalifornii skupinou pěstitelů a šlechtitelů známých jako Sacred Seeds, vedená Samem Skunkmanem .

Během této slavné doby byly selekce tisíců rostlin obvykle prováděny venku. Tímto způsobem byly detekovány a stabilizovány nejlepší vlastnosti genofondu v průběhu let podle kritérií, díky nimž se Skunk stal skutečně působivou odrůdou marihuany : pěkné výnosy, rané kvetení, pěkné větvení, husté a pryskyřičné květy s málo listů a mimořádná vůně.

Během 80. let Sam Skunkman přinesl Skunk do Evropy (Nizozemí) a prodal některá semena pod názvem Cultivator’s Choice . Zbývající zásoby semen pak koupil Neville Shoenmakers, majitel The Seed Bank , později se stal Sensi Seed Bank .

Dnes je Skunk#1 považován za stabilní a homogenní rostlinu, což vysvětluje, proč se tak často používá k vývoji nových hybridů, jako je Haze x Skunk nebo Seedsman’s Hawaïan Skunk.

Navzdory této skutečnosti se rodiče, kteří byli použiti k vytvoření Skunk#1, rok od roku lišili, takže mezi různými fenotypy bylo možné nalézt nepatrné rozdíly. Příkladem toho je proslulý britský Cheese Exodus cut , nalezený v balení Skunk#1 od Sensi Seeds v roce 1988 ve Velké Británii. Nezapomenutelná vůně a chuť tohoto fenotypu z něj udělala skutečnou klasiku na světové scéně konopí.

V současné době najdeme dvě hlavní varianty Skunk#1: na jedné straně máme „ Sweet Skunk “ Sama Skunkmana, převážně Sativa genetiku se sladkými, rafinovanými vůněmi a velmi příjemným efektem. Na druhou stranu, “ Roadkill Skunk “ – vyvinutý Nevillem, který v současné době spolupracuje s Mr. Nice Seedbank  – je afghánskou dominantní skunkovou řadou s velmi intenzivním aroma a více relaxačním účinkem.

Různé fenotypy Skunk byly často kříženy s genetikou Indica, aby se ještě více zvýšila účinnost a výnosy.

Skunk geny v různých odrůdách marihuany

Doslova bychom mohli najít stovky kmenů vyvinutých z genetiky Skunk nebo alespoň s geny Skunk v jejich genofondu.

  • Sensi Seeds nabízí populární Super Skunk , Sensi Skunk, Shiva Skunk, Big Bud …
  • Pan Nice Seedbank má kritické množství, hovno, ďábel, G13 Skunk…
  • Dutch Passion prodává Mazar , Green Spirit, Trance…
  • Dále zde najdeme   Warlocka od Magus Genetics , Critical+ od Dinafemu, LSD od Barney’s Farm, Kannabia Special od Kannabia, Channel+ od Medical Seeds, Kritikal Bilbo od Genehtik, Mamba Negra od Blim Burn Seeds, la Rica od Elite Seeds nebo Philo  Skunk / Gokunk z Philosopher Seeds !

Dutch Passion nabízí i další řady vyvinuté z genů Skunk, jako je Ultra Skunk , Euforia nebo Orange Bud. Jak jsme zmínili, téměř všechny seedbanky mají alespoň jeden kmen založený na Skunk: Greenhouse s Lemon Skunk, Kiwi Seeds s Kiwi Skunk , Female Seeds se Skunk Special nebo Elite Seeds s Bestial Skunk.

Cut Cheese Exodus využilo také mnoho chovatelů, jako je případ Big Buddha Seeds, Barney’s Farm s jejich Blue Cheese, Sagarmatha se Cheese Wreck, Medical Seeds with No Name, Sweet Seeds se sladkým sýrem nebo Dinafem a skleník s jejich příslušné sýrové verze.

Dále bychom mohli vyzdvihnout Early Skunk od Sensi Seeds , hybrid zvláště vhodný pro venkovní plodiny, a Shark Shock od Mr. Nice, křížence Skunk#1 a populární White Widow .

Jak Skunk#1 , tak různé Skunk hybridy jsou obvykle raně kvetoucí rostliny, velmi snadné na pěstování a pak vhodné pro začínající pěstitele. Pěstování Skunk je bezpečná sázka s ohledem na výnosy, chuť a potenci. Nezapomeňte použít filtry s aktivním uhlím k odstranění intenzivního zápachu těchto rostlin !!!

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa